Már 7790 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a 2014. Márciusi szám! - A letöltéshez kattintson a borítóra
Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 februári száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 februári száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. februári száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 januári száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 januári száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. januári száma.  Az újság...

28
feb 2014
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk!

 

4 éve, március 10-én jelent meg a Kifőztük gasztromagazin első száma. Az első elektronikusan megjelenő, ingyenes (gasztro)magazin voltunk a „piacon”.

Az eddig megjelent 52 Kifőztükben sikerült tartanunk magunkat az alapgondolathoz: sok gyorsan, könnyen elkészíthető ételt mutatunk be, a fotók a családunk asztalára kerülő fogásokat ábrázolják, a receptek pontosak, követhetőek, igyekszünk odafigyelni a különböző igényekre, táplálék-allergiákra, diétákra, kerüljük az előre csomagolt élelmiszereket.

Sokat változtunk mi magunk és az újság is. Reméljük, hogy örömmel olvassák ezeket a sorokat, és még sokáig velünk lesznek, ahogy mi is szeretnénk még hosszú ideig minden hónapban leírni ezt a pár szót: „Megjelent a Kifőztük gasztromagazin legújabb száma”. Még sok boldog születésnapot, Kifőztük!

Végezetül néhány szó az e havi számról: az idén márciusra esik a húsvét előtti böjt nagy része, ezért sok böjtös ételt hoztunk. Mivel sokan nem tartják ehhez a hagyományhoz magukat, húsos ételeket is ajánlunk, a hústalan fogások egy része pedig kiegészíthető valamilyen húsfélével. Régebbi számainkban tallózva bőven találnak ehhez ötleteket.

Továbbra is kertészkedünk, sőt most már nemcsak az újságban, hanem a weboldalunkon is olvashatják Mandy írásait az aktuális feladatokról. De másért is érdemes lesz a Kifőztük oldalát gyakrabban felkeresni: újonnan induló programajánló rovatunk mellett
a gasztrovilág aktuális eseményeiről is tudósítjuk olvasóinkat.

Várjuk szeretettel, www.kifoztuk.hu csapata nevében

szepyke

e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!