28
feb 2014
Nyomtatás

Kedves Olvasónk!

 

4 éve, március 10-én jelent meg a Kifőztük gasztromagazin első száma. Az első elektronikusan megjelenő, ingyenes (gasztro)magazin voltunk a „piacon”.

Az eddig megjelent 52 Kifőztükben sikerült tartanunk magunkat az alapgondolathoz: sok gyorsan, könnyen elkészíthető ételt mutatunk be, a fotók a családunk asztalára kerülő fogásokat ábrázolják, a receptek pontosak, követhetőek, igyekszünk odafigyelni a különböző igényekre, táplálék-allergiákra, diétákra, kerüljük az előre csomagolt élelmiszereket.

Sokat változtunk mi magunk és az újság is. Reméljük, hogy örömmel olvassák ezeket a sorokat, és még sokáig velünk lesznek, ahogy mi is szeretnénk még hosszú ideig minden hónapban leírni ezt a pár szót: „Megjelent a Kifőztük gasztromagazin legújabb száma”. Még sok boldog születésnapot, Kifőztük!

Végezetül néhány szó az e havi számról: az idén márciusra esik a húsvét előtti böjt nagy része, ezért sok böjtös ételt hoztunk. Mivel sokan nem tartják ehhez a hagyományhoz magukat, húsos ételeket is ajánlunk, a hústalan fogások egy része pedig kiegészíthető valamilyen húsfélével. Régebbi számainkban tallózva bőven találnak ehhez ötleteket.

Továbbra is kertészkedünk, sőt most már nemcsak az újságban, hanem a weboldalunkon is olvashatják Mandy írásait az aktuális feladatokról. De másért is érdemes lesz a Kifőztük oldalát gyakrabban felkeresni: újonnan induló programajánló rovatunk mellett
a gasztrovilág aktuális eseményeiről is tudósítjuk olvasóinkat.

Várjuk szeretettel, www.kifoztuk.hu csapata nevében

szepyke

e-max.it: your social media marketing partner