Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Étterem hét
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júniusi száma.  Az újság...

10
2014
Nyomtatás
E-mail

Étterem hét

Írta: Kifőztük Gasztromagazin

 

Étteremhét – 2014 tavasz

A DiningCity nemzetközi étteremajánló márciusban immár hatodszor szervezi meg Magyarországon az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Országos Étterem Hetet. A programban több olyan vendéglátóhely is részt vesz, amely szerepel „Az 50 legjobb magyar étterem” listáján, és az asztalfoglalások során akár Michelin-ajánlással rendelkező éttermet is választhatunk. A részt vevő éttermek kínálatuk legjavát ajánlják a vendégeiknek: általában 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az ízek kedvelői.
Az Országos Étterem Hét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a vendéglátásnak azt a szintjét, amelybe a legtöbben ritkábban kóstolhatnak bele. Aki előzetesen asztalt foglal a www.etteremhet.hu weboldalon, minőségi háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt fogyaszthat 3300 forintos áron, szabadon választva a részt vevő éttermek közül.
A vendégek az asztalfoglalás elküldése után azonnali visszaigazolást kapnak e-mailben a foglalás sikerességéről. Személyes, illetve telefonos megkeresés útján nem lehet asztalt foglalni, a rendszer csak az online foglalásokat regisztrálja a fenti weboldalon.
A tavaly ősszel részt vevő vendégek elmondásuk szerint főként azért választották a program kínálatát, hogy új vendéglátóhelyeket ismerjenek meg, és új élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodjanak. A vendégek 90%-a a kedvezményes időszak lejártával is visszalátogatna az általa kiválasztott étterembe.
A VI. Országos Étterem Hét sajtótájékoztatóját a szervezők a Robinson étteremben tartották. Ezt a vendéglátóhelyet nemrégiben újították fel, és építettek hozzá egy emeletet, ahol különleges steakeket is kínálnak. A Robinson az Országos Étterem Hétre készült teljes menüajánlatát kínálta kóstolásra a megjelenteknek.

 

Jókaja

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!