Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Ehető társadalom konferencia
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. augusztusi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

26
2014
Nyomtatás
E-mail

Ehető társadalom konferencia

Írta: Kifőztük Gasztromagazin

Légy a vendégünk egy falat társadalomra!

Ismeretterjesztő szórakozás: identitás, táplálkozás, íz, diéta, életmód, vasalthere, „Fincsi, mi?”, foodporn, blog, bor, kultúra, szimbólum, antropológia... Magyar és nemzetközi előadók a társadalom és a táplálkozás kapcsolatáról.

Az étel és az evés a művészet, az önkép, a politika, az öröm, a bánat, a hatalom, a szexualitás, a rang, az identitás és még ki tudja, hány olyan társadalmi és egyéni aktusnak a kifejezőeszköze, amelyet nap mint nap gyakorlunk. Étel és közösség, e kettő kapcsolata foglalkoztatja az immár két éve működő Menza Műhely Táplálkozásantropológiai Kutatószeminárium tagjait is. Nos, itt az ideje, hogy kutatásainkat, a bennünket izgató „gasztronómiai” jelenségeket megosszuk a táplálkozáskultúra iránt fogékony közönséggel. Mit mond el egy pohár fuxli Szekszárdról és egy sertéskaraj a palesztinokról?
Kik őrzik az édes sült tészták vagy épp az örök élet titkát? Ilyen és hasonló kérdéseket világítanak meg közérthető módon az Ehető Társadalom konferencia előadói, akik a Menza Műhely tagjaival karöltve számos izgalmas tudományterületet képviselnek. Nem csak a férfi szívéhez vezet a hasán keresztül az út. Szeretettel várunk kurrens magyar és angol nyelvű előadásainkkal a hazai és nemzetközi táplálkozáskutatók nevében.

További infó ITT. 

Az online program elérhető ITT.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Népszerű receptjeink

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!