Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Édes napok - 2014
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. augusztusi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

18
sze 2014
Nyomtatás
E-mail

Édes napok - 2014

Írta: Kifőztük Gasztromagazin

 

Édes Napok Budapest 2014

A fesztivál időpontja 2014. szeptember 19-21.

A Kifőztük bloggerei minden évben szívesen látogatnak ki az Édes Napokra, idén is izgatottan vártuk a programot. A rendezvény visszatért a Budai várba, ne a Millenárison keressék!
A kiállítók köre és a programok változatossága sajnos nem éri el az eddigi színvonalat, de maradtak még jó programok. Különösen ajánljuk a Szamos Látványműhely bemutatóit vagy Szántó Tibor csokoládémester kurzusait.
Ha kóstolnak, ki ne hagyják az alábbi helyeket: Cuppcake tortaműhely, Zangio csokoládé, Szamos Csokoládé, Lady Lavender, Szántó Tibor, Harrer Chocolat, Pelle-Molnár kézműves bonbon.
Bővebb információk és további kiállítók itt: http://www.edesnapok.hu/

Kedves Csokoholisták!
A születésnapok, évfordulók és az ünnepek elengedhetetlen desszertje a torta. Mi is egy újabb évhez érkeztünk, immáron a IV. Édes Napokat rendezzük, és a 4. gyertyát gyújtjuk meg virtuális tortánkon.
Akik az elmúlt három évben ellátogattak Magyarország legnagyobb édességünnepére azok tudják, hogy kizárólag a minőséggel és az édesipar „krémjével” találkozhattak rendezvényeinken.
A csokoládék és édességek ünnepén idén is megkóstolhatják a legkiválóbb kézzel gyártott csokoládékat és édességeket, süteményeket és fagylaltokat, és olyan világhírű márkákat ismerhetnek meg , amelyek csak az Édes Napokon képviselteteik magukat.
Ebben az évben az Édes Napok már felkerült Európa legjelentősebb csokoládé és édességútvonalára, hiszen az öt legnagyobb európai fesztivál között tartják számon. Nem hiába, ugyanis arra törekedtünk, hogy Soprontól-Nyíregyházáig a legkiválóbb csokoládé-, és édességkészítőket valamint forgalmazókat lássuk vendégül. Természetesen a kínálatból nem hiányozhatnak az elismert nemzetközi finomságok sem, legyen ez akár egy svájci vagy belga csokoládé.
Próbálunk arra törekedni, hogy a díjazott csokoládégyártóktól a kevésbé ismert, ugyanakkor minőséget kináló manufaktúrákig mindenkinek lehetőséget biztosítsunk a bemutatkozásra.
Velünk lesz többek között Szánthó Tibor, a ChocoMe, a Bonbonier, a Harrer Csokoládé, a Zangio, a Bonbonetti és a Szamos is.
Az előző évekhez hasonlóan idén is több újdonsággal készülünk. 2014 a sütemények éve lesz az Édes Napokon. A kiállítóink között a hagyományos süteménykészítők ugyanúgy jelen lesznek, mint a modern cukrászat képviselői. Számos olyan programmal készülünk amely a süteménykészítéshez, fogyasztáshoz kötődik. A Miele gasztroszínpadán ismert chefek, cukrászok és többek között főtámogatónk : a tv2.hu sztárjai is bemutatókat tartanak.
Az egyik legkülönlegesebb attrakciónk a „So delicious fashion show” lesz, amit a Hotel Sofitel Budapesttel közösen szervezünk. Az egyedi műsor szintén a sütemények köré épül: tíz elismert divattervező által tervezett ruhákhoz a Sofitel Hotel mestercukrászai megálmodtak egy-egy tortát. A ruhaköltemények és a hozzáillő design édességek bemutatója 2014. szeptember 20-án lesz a Savoyai teraszon felállított kifutón.
Mindezeken felül az Édes Napokra azért is érdemes ellátogatniuk, mert páratlan élményben lehet részük, hiszen önmagában kellemes érzés a világ egyik legszebb fővárosát csodálni, miközben édességekkel, finom ételekkel és italokkal élvezhetik a jó társaságot.

Sok szeretettel várjuk Önöket!
Az Édes Napok Csapata

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!