Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Hémangi Dévi Dászi: A napfénytől a tűzhelyig
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júniusi száma.  Az újság...

28
nov 2014
Nyomtatás
E-mail

Hémangi Dévi Dászi: A napfénytől a tűzhelyig

Írta: Kifőztük Gasztromagazin

 

 

Hémangi Dévi Dászi: A napfénytől a tűzhelyig

A szupermarketek kínálatának köszönhetően ma már egyre kevesebben tudják, hogy a zöldségek és gyümölcsök melyik szezonban teremnek. Természetessé vált, hogy egész évben ehetünk görögdinnyét vagy olyan, távoli országokból származó különlegességeket, mint például a karella vagy az okra.

Sokan nem tudnak vagy nem szeretnek főzni, az áruházak széles választéka mellett pedig a készételek fogyasztása rohamosan emelkedik. Számít egyáltalán, hogy mikor van szezonja a zöldbabnak?

A szezonális étkezés azt jelenti, hogy harmóniában vagy az évszakokkal, a természettel. Állítsd össze étrendedet az adott évszaknak megfelelő zöldségekből és gyümölcsökből, és élvezd az egészséges, energikus táplálkozás előnyeit!

Ha a természet kedvelője vagy, szereted az ízeket, illetve szeretsz jókat enni akkor is, ha vegetáriánus vagy, szeretettel nyújtjuk át neked 
Hémangi Dévi Dászi új szakácskönyvét és DVD-jét.

– 108 kipróbált recept, melyeket a főzésben kevésbé járatosak is el tudnak készíteni

– Megismerheted a fűszerek használatát

– Színes ételfotók

Mindez 148 színes oldalon

A könyvhöz DVD-melléklet is tartozik, amely segítségével elsajátíthatod 8 étel elkészítését. 

„Meleg szívvel ajánlom Hémangi újabb szakácskönyvét, melyből mindenki meríthet ötletet étrendje színesítéséhez. Új receptgyűjteménye, amely ismét a kerttől a konyháig, azaz kertünk nap érlelte zöldségeitől a tűzhelyünkig vezet, évszakokra bontva kínálja a finomabbnál finomabb fogásokat. Csupa húsmentes étel, mellyel bemutatja a természetes étkezés gazdagságát.”

– Kaldeneker György, szakács

Egyéb infóért és a megrendeléshez katt IDE.

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!