Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Hegyi Barbara: Alkalomadtán
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júniusi száma.  Az újság...

01
dec 2014
Nyomtatás
E-mail

Hegyi Barbara: Alkalomadtán

Írta: Kifőztük Gasztromagazin

 

 

Hegyi Barbara: Alkalomadtán

Szeretném, ha ez a – most még igazán szép – szakácskönyv hamarosan szamárfülesen, zsírtól, olajtól foltosan, szafttól pecsétesen, mártásoktól tarkítva élné konyhai életét, mindig a kezük ügyében. Valahol a tűzhely és a konyhaasztal között. Kívánom, hogy legyenek maszatos ujjlenyomatok az oldalain, és lapjai közül cukor, prézli – netán quinoa – hulljon alá. Mert ez a könyv azoké, akik éppen 
annyira nem szakácsok, mint én. Akiknek a főzés öröm, alkotás, kreativitás, játék, élvezet, fantázia. Azoké, akik „fellépnek” a konyhában, hogy főztjükkel sikert arassanak, és a tapsra még mosogatás közben is szívesen gondolnak vissza.

Hegyi Barbara

Új szakácskönyvében Hegyi Barbara olyan menüsorokat állított össze, amelyeket egy-egy rendkívüli vagy teljesen hétköznapi alkalom ihletett. A hagyományos ünnepeken kívül böjtre, váratlan vendégre, csajbulira, szexi reggelire, gyerekbulira vagy akár egy esős vasárnapra is meríthetünk ötletet belőle. Ha könnyen beszerezhető alapanyagokból gyorsan elkészíthető, egyszerű, finom ételekre és jó hangulatú családi történetekre vágyunk, az Alkalomadtán mindig kapóra jön.

Hegyi Barbara 1989-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. 1996 óta a Vígszínház tagja. A főzés és a vendéglátás a szenvedélye. A nagy sikerű Abraka Babra után ez a második szakácskönyve.

„Az ízek és étkek száma végtelen. Alkalomadtán Hegyi Barbara társául szegődhetünk az asztali örömök e végtelen útján. Ez a könyv elegáns, ízléses és szellemes, mint a szerzője.”

Hegedűs D. Géza

„Barbara főztjét enni mindig élményszámba megy. Ezt nemcsak azért mondom, mert a barátja vagyok, hanem mert értek hozzá. Úgy értem, az evéshez.”

Kern András

„Sok helyen ettem már kagylót, de a Barbaráéhoz foghatót sehol sem kóstoltam.”

Törőcsik Mari 

„Nincs még egy színésznő, akivel olyan istenien lehetne fejben és szóban főzni, mint Barbarával. Ételei egyszerre izgalmasak, vibrálóak, elegánsak és háziasak, imádom őket!”

Mautner Zsófia

További infóért és megrendelésért katt IDE.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Keltek, pékáruk

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!