27
feb 2015
Nyomtatás

 

Kedves Olvasónk!

A március sokaknak már az ébredő tavaszt, az egyre hosszabb és hosszabb nappalokat, a végre több órára is kisütő napot és a sapka-sál-kesztyű elhagyását jelenti. Így van ez a Kifőztük bloggereinek életében is, bár mi ilyenkor még egy nagyon fontos dátumról megemlékezünk: 2010. március 10-ről, ugyanis ezen a napon jelent meg először a Kifőztük online gasztromagazin. Az e havi számban a megszokott kategóriák mellett külön részbe gyűjtöttük a születésnapunkhoz kapcsolódó recepteket. Találnak majd szendvicseket, sörkorcsolyát és több tortát is a születésnapi vendégsereg tiszteletére.

A megszokott tartalomból természetesen most sem hiányozhatnak a partnereink ajánlásával megjelent receptek, így a Molnár Tészta, a Bioháló, az Internetpatika, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Berghoff-sütősuli, a Maroni és új partnerünk, a Russell Hobbs oldalai is remek recepteket rejtenek.

Márciusi vendégünk Szekeres Ildó, a Tündérsüti gasztroblog szerzője gyönyörű desszertekkel készült. Bizton gondoljuk, Önök is annyira fogják szeretni ezeket az oldalakat, mint mi.

Továbbra is nagy szeretettel várunk mindenkit a weboldalunkon, www.kifoztuk.hu oldalon, a Facebook-oldalunkon és a webáruházunkban is.

Ha kedveli az újságunkat, ossza meg barátaival, ismerőseivel is, hogy a 10. születésnapunkra megsokszorozhassuk olvasóink számát.

 

Az újság ide kattintva tölthető le

 

Szép Csilla

 

e-max.it: your social media marketing partner