Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2016 márciusi száma!
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júniusi száma.  Az újság...

28
feb 2016
Nyomtatás
E-mail

6 évesek lettünk!

2010. március 11-én 0.00-kor jelent meg az első Kifőztük gasztromagazin, és elindult a weboldalunk is. Az első 24 óra statisztikája minket is meglepett: 32 országból 817-en regisztráltak, és 3797 látogató kereste fel az oldalt. Nagy sikerünk volt, óriási szeretettel fogadták az első újságunkat, amely 14 gasztroblogger 40 receptjét tartalmazta. 

Eltelt 6 év, megjelent 81 kiadványunk, bennük több mint 5000 recepttel. Ma már több mint 20 000 regisztrált olvasónk van, a weboldalunkat naponta több ezren látogatják, a Facebook-oldalunk több mint 100 000 követővel büszkélkedhet. A lelkesedésünk pedig töretlen, hiszen 60-80 recepttel jelentkezünk hónapról hónapra.

Akik követnek minket, valószínűleg emlékeznek még az első újságjainkra. Az induláskor kitaláltuk a nevünket, megterveztük a logónkat, szó szerint a nulláról építettük fel a magazint és a weboldalt is. Most, hogy 6 évesek lettünk, elmondhatjuk, hogy minden új számunk profi csapattal készül. Hónapról hónapra bloggereink receptjei töltik meg tartalommal és élettel a magazint, amelyeket korrektoraink jól összeszokott csapata önt végleges formába, különös hangsúlyt fektetve a tartalmi és a nyelvi ellenőrzésre. A célunk ugyanis 6 éve változatlan: szeretnénk, ha olvasóink egy minden tekintetben igényes gasztromagazint tölthetnének le és lapozgathatnának minden hónapban. Az elmúlt években átestünk pár arculatváltáson, ha fellapozzák a mostani számunkat, vagy felkeresik a weboldalunkat, önök is láthatják az új, letisztultabb megjelenést. Bízunk benne, hogy az önök tetszését is elnyeri.

Ahogy mondani szokás, ez a 6 év nem jöhetett volna létre az olvasóink, azaz önök nélkül. Köszönjük kitüntető figyelmüket, hogy hűségesen velünk tartanak minden hónapban, és reméljük, hogy még sok-sok évig lapozgathatják a gasztromagazinunkat. A Kifőztük mindig igazodik a gasztrovilág trendjeihez, így a hagyományos és a reformkonyha is képviselteti magát lapszámainkban. A magazin most a születésnapunkra és a húsvétra gondolva főként e két témakörhöz kapcsolódó recepteket tartalmaz.

Bízunk benne, hogy márciusi lapszámunk 154 oldalán mindenki talál kedvére való receptet. Ha megengedik, ajánlom is az egyik nagy kedvencemet, a 147. oldalon található körözöttrudat, amely méltán kaphatja meg az „abbahagyhatatlan” jelzőt.

Továbbra is sütünk-főzünk a Molnár Tészta, a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, aBergHoff, a Butlers, a Russell HobbsCookori.comHunorganic termékeivel.

Ne feledkezzenek meg weboldalunkról: www.kifoztuk.hu, és a Facebook-oldalunkat is szeretettel ajánljuk a figyelmükbe, amit érdemes figyelniük, mert születésnapunk alkalmából egy nyereményjátékkal is készülünk.

Nem húzom tovább az időt, csak annyit írok még: boldog születésnapot, Kifőztük! Önöknek pedig jó olvasgatást, főzőcskézést kívánok, illetve az első újságjaink szlogenjével élve csupán annyit mondok: irány a konyha!

 

Szép Csilla 

e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!