Már 7790 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2016 áprilisi száma!
Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 februári száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 februári száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. februári száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 januári száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 januári száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. januári száma.  Az újság...

27
2016
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk!

Áprilisi lapszámunkban még nem elsősorban a gyümölcsökre fókuszálunk, hanem az édes és sós ételekben is remek alapanyagnak bizonyuló túrót választottuk fő témánknak. 20-nál több receptünk készült ezzel a hozzávalóval, amelyekhez többnyire tavalyról eltett gyümölcsöket használtunk, de ha lehetőségünk van ezekből frisset beszerezni, a fogások akkor sem fognak csalódást okozni. Biztosan mindenki talál majd köztük kedvére valót, legyen szó akár sós, akár édes receptekről.

A túrós finomságok mellett természetesen egyéb fogásokkal is készültünk – áprilisi számunkban több mint 80 recept vár kipró-bálásra, ezek között bőven találnak friss salátákat, leveseket, egyszerűbb és bonyolultabb főételeket, péksüteményeket, egyszóval mindent, amivel változatossá tehetjük az étkezéseinket, és amelyek segíthetnek megoldani az örök dilemmát: vajon mit is főzzünk ma?

Továbbra is sütünk-főzünk a Molnár Tészta, a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, aBergHoff, a Butlers, a Russell HobbsCookori.comHunorganica Magosbolt,az Igazipizza.hu, Fotóskellék és a Candyfour termékeivel. 

Az újságot ide kattintva lehet letölteni.

Ne feledkezzenek meg weboldalunkról: www.kifoztuk.hu és a Facebook-oldalunkrólsem.  

Ahogy az elmúlt hónapban, úgy most is hadd ajánljam figyelmükbe az egyik személyes kedvencemet, a 80. oldalon található, osso buco nevű ételt, amely hosszú órákig készül ugyan, de nagyon tartalmas fogás, és valódi ízorgiában lesz részünk az elfogyasztásakor. Lehet, hogy önök is ugyanúgy megkedvelik majd, és mind gyakrabban készítik a jövőben, mint ahogy az a mi esetünkben is történt. Sokféle köret illik hozzá, ezeket variálva mindig új és új ízélmények várnak majd ránk. 

Napsütéses tavaszt, medvehagymában gazdag áprilist kívánok mindenkinek!

Szép Csilla 

 

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Népszerű receptjeink

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!