Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2016 júliusi száma!
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júniusi száma.  Az újság...

30
2016
Nyomtatás
E-mail

 

Kedves Olvasónk!

Sokáig vártunk a jó időre az idei évben, sokszor inkább melegítettük volna magunkat hűtés helyett, és sokszor hallottuk, hogy „majd júliusban megjön a nyár”. És valóban, úgy tűnik, végre itt van a várva várt kánikula, a nyaralás, a strandolás, a pihenés ideje.

Júliusban – ami évek óta a legmelegebb hónapunk – a sütés-főzés során sok mindenre kell figyelnünk. Legyen az ételben sok friss zöldség, gyümölcs, készüljön el minél gyorsabban, hogy ne kelljen a konyhában töltenünk minden időnket, és könnyű fogás is legyen, hiszen a kánikulában ez is szempont. Hogy mindez együtt megvalósuljon és még valami pluszt is adjunk hozzá, a görög konyhára összpontosítottunk. Felidézzük azokat a finomságokat, amiket azok a szerencsések kóstolhattak, akik az elmúlt nyarak valamelyikén pár napot valamelyik görög szigeten tölthettek. Készítsék el ezeket a fogásokat, idézzék fel a nyaralások pillanatait, vagy ha még nem jártak Görögországban, kóstolják meg a görög szigetvilág ízeit receptjeink segítségével.

Szponzoraink között üdvözölhetjük ettől a hónaptól kezdve a Bonduelle-t, de továbbra is sütünk-főzünk a Molnár Tészta, a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Butlers, a Russell Hobbs, a Cookori.com, a Hunorganic, a Magosbolt, a Candyfour, a Nyírfacukor és a Természetes.com termékeivel.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Ne feledkezzenek meg weboldalunkról – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról sem.

 

Szép Csilla

 

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!