Már 7030 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 januári száma!
Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Neked is van olyan ismerősöd, aki már nyár közepén azzal fáraszt, hogy hány nap van még...

Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

   Kedves Olvasónk! Ahogy elérkezik az év utolsó őszi hónapja, egyre többünket foglalkoztat,...

29
dec 2016
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk!

A Kifőztük gasztromagazin januári számának tervezésekor úgy készültünk, hogy számtalan szilveszterre szánt étel közül válogathassanak aktuális magazinunkból, de ezek az ünnep utáni hétköznapokban is megállják a helyüket. A szilveszter csak egy napig tart, de januárban is minden bizonnyal folyton-folyvást szembesülünk majd a kérdéssel: mi legyen holnap az ebéd, a vacsora, mit süssünk
a hétvégén?

A szilveszterre hangolódva pedig mindenképpen ajánlom, hogy keressék fel weboldalunkat, ahol sok-sok további receptet találnak, köztük lencséből és sertéshúsból készült fogásokat. Sörkorcsolyából is van jó néhány ajánlatunk, a 2014. évi különszámaink egyikéről nem is beszélve, amelyet letöltve vagy
akár lapozgatva is harapnivalók, mártogatósok és szendvicsek garmadája közül válogathatnak.

A babona úgy tartja, hogy az új év első napján minél több „szemes” ételt kell fogyasztani, ezzel megalapozva a következő év gazdagságát, hiszen ezek a fogások az aprópénzt jelképezik. Ilyenkor sokan esznek lencsét, de ugyanilyen szerencsehozó a bab, a mák és minden „szemes” étel, így a szezámmag is. Hadd ajánljam figyelmükbe személyes kedvencemet, a 69. oldalon találják.

A hiedelem szerint újév napján csak a malachús fogyasztása hoz szerencsét, hiszen a malac kitúrja a szerencsénket, míg a szárnyas elkaparja, a hallal elúszik, a vad pedig elszalad vele.

Keressék fel weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg, sem az idén, sem pedig jövőre.

Szponzoraink a Mizo, a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Butlers,a Russell Hobbs, a Cookori.com,a Magosbolt,a Candyfour,a Nyírfacukor, a Természetes.com,az Igazipizza.hu.

Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Bár még számomra is hihetetlen, a magazinunk 2017-ben már 7 éves lesz. Weboldalunkon több mint 6000 receptet találnak, magazinjaink száma – az adománygyűjtő kiadványokkal együtt – már kilencvennél tart. Köszönjük eddigi figyelmüket, és reméljük, a jövőben is velünk tartanak, örömmel vesszük, ha hírünket viszik a nagyvilágban.

Kívánok önöknek a Kifőztük készítői nevében boldog, békés, sikerekben gazdag új évet!

Szép Csilla

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

Megjelent a 2017. decemberi száma!

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 884 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!