Már 6406 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 februári száma!
Megjelent a Kifőztük 2017 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 áprilisi száma!

Kedves Olvasónk! Az e havi számunk általában a tavaszi receptek mellett a húsvéti ételekről is...

Megjelent a Kifőztük 2017 márciusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 márciusi száma!

Kedves Olvasónk! Minden hónapnak megvannak a maga ünnepei, évfordulói. A március azonban...

Médiaajánlat

  Amennyiben oldalunkon vagy magazinunkban szeretne reklámozni vagy megjelenni, lépjen...

Megjelent a Kifőztük 2017 februári száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 februári száma!

Kedves Olvasónk! Idén a hamvazószerda, azaz a nagyböjt kezdete március 1-jére esik, így...

Felhívás gasztrobloggereknek - 2017

Felhívás gasztrobloggereknek - 2017

  A Kifőztük gasztromagazin a 2017. márciusi, születésnapi számába várja azon gasztrobloggerek...

26
jan 2017
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk!

Idén a hamvazószerda, azaz a nagyböjt kezdete március 1-jére esik, így februárban még helye van a lakomáknak, a farsangi mulatozásnak, valamint ehhez kapcsolódóan a fánksütésnek, amelyhez a weboldalunkon közel 60 receptet találnak.

Februári számunkban igazi receptkavalkáddal várjuk önöket: változatos húsételekkel, hagyományos és egzotikus levesekkel, téli salátákkal, tésztaételekkel. Rengeteg desszertünk között most jó pár sütés nélkül készülő finomság is található. És ha február, akkor természetesen többféle fánkot is sütöttünk. Sokszínű kínálatunk tökéletes lehet a farsangi vendégváráshoz vagy egy egyszerű, tél végi este ráérős vacsorájához is.

Valentin-napra (február 14.) néhány sütés nélkül készülő desszertünket ajánljuk. A zserbógolyó (100–101. oldal), a marcipánburgonya (92–93. oldal), a kókuszos csokoládépuding (132–133. oldal) és a gluténmentes változatban készült kókusztekercs (134–135. oldal) mellett kényeztető reggeli lehet a 120–121. oldalon található teljes kiőrlésű gofri, amely ráadásul még alakbarát is a hagyományos változathoz képest.

Keressék fel weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg februárban sem.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Butlers,a Russell Hobbs, a Cookori.com,a Magosbolt,a Candyfour,a Nyírfacukor, a Természetes.com,az Igazipizza.hu és a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Kívánok önöknek a Kifőztük szerkesztőcsapatának minden tagja nevében igazi farsangi vidámsággal teli februárt. Süssenek-főzzenek a magazinunkból, mi pedig lassan készülünk a következő születésnapunkra.

Szép Csilla

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

Ezt megosztom!

__________________

__________________

Megjelent a 2017. áprilisi száma!

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 508 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!