Már 7234 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 februári száma!
Megjelent a Kifőztük 2018 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2018. áprilisi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2018 februári száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 februári száma!

    Megjelent a Kifőztük gasztromagazin februári száma...  Az újság ide kattintva tölthető le. 

Megjelent a Kifőztük 2018 márciusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 márciusi száma!

    Megjelent a Kifőztük gasztromagazin márciusi száma...  Az újság ide kattintva tölthető...

Megjelent a Kifőztük 2018 januári száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 januári száma!

    Kedves Olvasónk! Mit is szoktunk ilyenkor, év elején mondani? Sokszor azt, hogy...

26
jan 2017
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk!

Idén a hamvazószerda, azaz a nagyböjt kezdete március 1-jére esik, így februárban még helye van a lakomáknak, a farsangi mulatozásnak, valamint ehhez kapcsolódóan a fánksütésnek, amelyhez a weboldalunkon közel 60 receptet találnak.

Februári számunkban igazi receptkavalkáddal várjuk önöket: változatos húsételekkel, hagyományos és egzotikus levesekkel, téli salátákkal, tésztaételekkel. Rengeteg desszertünk között most jó pár sütés nélkül készülő finomság is található. És ha február, akkor természetesen többféle fánkot is sütöttünk. Sokszínű kínálatunk tökéletes lehet a farsangi vendégváráshoz vagy egy egyszerű, tél végi este ráérős vacsorájához is.

Valentin-napra (február 14.) néhány sütés nélkül készülő desszertünket ajánljuk. A zserbógolyó (100–101. oldal), a marcipánburgonya (92–93. oldal), a kókuszos csokoládépuding (132–133. oldal) és a gluténmentes változatban készült kókusztekercs (134–135. oldal) mellett kényeztető reggeli lehet a 120–121. oldalon található teljes kiőrlésű gofri, amely ráadásul még alakbarát is a hagyományos változathoz képest.

Keressék fel weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg februárban sem.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Butlers,a Russell Hobbs, a Cookori.com,a Magosbolt,a Candyfour,a Nyírfacukor, a Természetes.com,az Igazipizza.hu és a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Kívánok önöknek a Kifőztük szerkesztőcsapatának minden tagja nevében igazi farsangi vidámsággal teli februárt. Süssenek-főzzenek a magazinunkból, mi pedig lassan készülünk a következő születésnapunkra.

Szép Csilla

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 149 vendég és 4 tag böngészi

  • koviola

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!