Már 7790 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 februári száma!
Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 februári száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 februári száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. februári száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 januári száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 januári száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. januári száma.  Az újság...

26
jan 2017
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk!

Idén a hamvazószerda, azaz a nagyböjt kezdete március 1-jére esik, így februárban még helye van a lakomáknak, a farsangi mulatozásnak, valamint ehhez kapcsolódóan a fánksütésnek, amelyhez a weboldalunkon közel 60 receptet találnak.

Februári számunkban igazi receptkavalkáddal várjuk önöket: változatos húsételekkel, hagyományos és egzotikus levesekkel, téli salátákkal, tésztaételekkel. Rengeteg desszertünk között most jó pár sütés nélkül készülő finomság is található. És ha február, akkor természetesen többféle fánkot is sütöttünk. Sokszínű kínálatunk tökéletes lehet a farsangi vendégváráshoz vagy egy egyszerű, tél végi este ráérős vacsorájához is.

Valentin-napra (február 14.) néhány sütés nélkül készülő desszertünket ajánljuk. A zserbógolyó (100–101. oldal), a marcipánburgonya (92–93. oldal), a kókuszos csokoládépuding (132–133. oldal) és a gluténmentes változatban készült kókusztekercs (134–135. oldal) mellett kényeztető reggeli lehet a 120–121. oldalon található teljes kiőrlésű gofri, amely ráadásul még alakbarát is a hagyományos változathoz képest.

Keressék fel weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg februárban sem.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Butlers,a Russell Hobbs, a Cookori.com,a Magosbolt,a Candyfour,a Nyírfacukor, a Természetes.com,az Igazipizza.hu és a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Kívánok önöknek a Kifőztük szerkesztőcsapatának minden tagja nevében igazi farsangi vidámsággal teli februárt. Süssenek-főzzenek a magazinunkból, mi pedig lassan készülünk a következő születésnapunkra.

Szép Csilla

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!