26
jan 2017
Nyomtatás

Kedves Olvasónk!

Idén a hamvazószerda, azaz a nagyböjt kezdete március 1-jére esik, így februárban még helye van a lakomáknak, a farsangi mulatozásnak, valamint ehhez kapcsolódóan a fánksütésnek, amelyhez a weboldalunkon közel 60 receptet találnak.

Februári számunkban igazi receptkavalkáddal várjuk önöket: változatos húsételekkel, hagyományos és egzotikus levesekkel, téli salátákkal, tésztaételekkel. Rengeteg desszertünk között most jó pár sütés nélkül készülő finomság is található. És ha február, akkor természetesen többféle fánkot is sütöttünk. Sokszínű kínálatunk tökéletes lehet a farsangi vendégváráshoz vagy egy egyszerű, tél végi este ráérős vacsorájához is.

Valentin-napra (február 14.) néhány sütés nélkül készülő desszertünket ajánljuk. A zserbógolyó (100–101. oldal), a marcipánburgonya (92–93. oldal), a kókuszos csokoládépuding (132–133. oldal) és a gluténmentes változatban készült kókusztekercs (134–135. oldal) mellett kényeztető reggeli lehet a 120–121. oldalon található teljes kiőrlésű gofri, amely ráadásul még alakbarát is a hagyományos változathoz képest.

Keressék fel weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg februárban sem.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Butlers,a Russell Hobbs, a Cookori.com,a Magosbolt,a Candyfour,a Nyírfacukor, a Természetes.com,az Igazipizza.hu és a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Kívánok önöknek a Kifőztük szerkesztőcsapatának minden tagja nevében igazi farsangi vidámsággal teli februárt. Süssenek-főzzenek a magazinunkból, mi pedig lassan készülünk a következő születésnapunkra.

Szép Csilla

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

e-max.it: your social media marketing partner