Már 6488 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 márciusi száma!
Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Húsvéti ötletek - tojáskrémek, saláták

Húsvéti ötletek - tojáskrémek, saláták

  A receptekért katt a linkekre: Tojássaláta Tormás sonkatekercs és töltött...

Húsvéti ötletek

Húsvéti ötletek

  A receptekért katt a linkekre:  Áttetsző fóliatojások Húsvéti színes tojások...

Húsvéti kalácsaink

Húsvéti kalácsaink

  A receptekért katt a linkekre:  Húsvéti kalács Brióskoszorú Fonott...

Gluténmentes húsvéti receptek

Gluténmentes húsvéti receptek

  A receptekért katt a linkekre: Zserbókehely Túrós pogácsa recept Túrós piskóta...

23
feb 2017
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk!

Minden hónapnak megvannak a maga ünnepei, évfordulói. A március azonban számunkra mindig különleges, hiszen a Kifőztük ekkor ünnepli a születésnapját. Immár a hetediket. Arra biztatunk mindenkit, hogy ünnepelje ezt a hónapot velünk – e havi kiadványunk ebben is a segítségükre lesz.

Számomra is hihetetlen leírni, de a 2017. márciusi a 94. kiadványunk. 7 év alatt számos különszámmal, adománygyűjtő újsággal a hátunk mögött 6000-nél is több recepttel, rengeteg munkával, 100 000-nél is több Facebook-követővel, 20 000-nél is több regisztrált olvasóval és napi több 10 000 oldalletöltéssel a Kifőztük magazin – legnagyobb örömünkre – sokak, sokunk mindennapjainak a részévé vált.

A 7 év alatt számtalan blogger receptje került mind az újságba, mind a weboldalra, rengeteg vendégszerzőnk volt. Nincs ez másként ebben a lapszámban sem. Szeretettel köszöntjük ismét Horváth Rozit (Aranymorzsát), aki korábban is vendég-szerepelt már nálunk.

Februári felhívásunkra rengeteg pályázat érkezett, ezekből az általunk legjobbnak ítélt 6 receptet örömmel osztjuk meg önökkel. Köszönjük az együttműködést Erdődi Zsófinak, Neer Dorottyának, M. Szabó Évának, Osvath-Neer Katalinnak, Romics Beának és Sámson Anitának.

Ahogy minden lapszámban, ezúton is javasolom önöknek, hogy keressék fel weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg márciusban sem.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Butlers,a Russell Hobbs, a Cookori.com,a Magosbolt,a Candyfour,a Nyírfacukor,  a Bálint csemegékTermészetes.com,az Igazipizza.hu és a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Születésnapi számunkban mi más is szerepelhetne a magazinban döntő többségben, mint megannyi torta. 15 különböző torta-receptet találnak az újságunkban – bízunk abban, hogy minél több elkészítéséhez kedvet kapnak.

Köszönjük megtisztelő, töretlen bizalmukat, reméljük, hogy a jövőben is velünk tartanak. A szerkesztőség nevében kívánom önöknek a legjobbakat:

Szép Csilla

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

Ezt megosztom!

__________________

__________________

Megjelent a 2017. áprilisi száma!

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 1916 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!