Már 7030 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 júniusi száma!
Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Neked is van olyan ismerősöd, aki már nyár közepén azzal fáraszt, hogy hány nap van még...

Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

   Kedves Olvasónk! Ahogy elérkezik az év utolsó őszi hónapja, egyre többünket foglalkoztat,...

25
2017
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk!

A június sok családban az óvodai, iskolai ballagásról, érettségiről, felvételiről, diplomaosztóról szól. Mind kiváló alkalom arra, hogy vendégül lássuk szűkebb vagy tágabb családunkat, barátainkat. Ha az időjárás a kegyeibe fogad minket, és lehetőségünk is van rá, szervezzük ezeket az összejöveteleket a szabadba. Főzzünk szabad tűzön, izzítsuk be a kerti grilleket – igyekeztünk e havi magazinunkban a grillebédekhez vagy -vacsorákhoz is receptötleteket adni. Nem feledkeztünk meg a vendégfogadó sós ropogósokról és persze az elmaradhatatlan, aktuálisan zömmel gyümölcsös édességekről sem.

Jó szokásunkhoz híven ebben a hónapban is körbejárunk egy főtémát. Ha belelapoznak az újságunkba, rögtön ki fogják találni, hogy a kiemelt témánk a gombóc. Gömbölyítünk húsból, sajtból, rizsből, tésztából, kölesből, csokoládéból, túróból, töltünk sajttal, húsos raguval, eperrel, hogy csak néhány változatot említsünk. Válogassanak bátran a receptjeink közül, és találják meg a kedvükre való gömbölyded finomságot.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Magosbolt,a Nyírfacukor, a Bálint csemegék, az Igazipizza.hu, a Szafi Reform & Szafi Free,a Massa Ticino Sugarpaste,a Pastel Handmade Ceramics,a Russell Hobbs,a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Ahogy minden lapszámban, ezúton is javasoljuk önöknek, hogy keressék fel weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.

Fogadják szeretettel és forgassák haszonnal júniusi számunkat, a Kifőztük szerkesztői nevében kívánok sikeres és örömteli sütést-főzést a tűzhely mellett és a szabadban:

Hankka Hajni

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

Megjelent a 2017. decemberi száma!

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 926 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!