Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 augusztusi száma!
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. augusztusi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

27
2017
Nyomtatás
E-mail

 

Kedves Olvasónk! 

Augusztus, a nyár utolsó hónapja, amikor már egyre hűvösebbek az esték, és ugyan csak percekkel, de egyre korábban sötétedik. Még sok friss zöldség, gyümölcs kerül az asztalunkra, sok salátát, gyümölcsből készült ételt, süteményt készíthetünk.

 Hogy mit találnak majd ebben a számunkban? Salátákat, nyári leveseket, egyszerű főételeket és sok-sok gyümölcsös desszertet. Az olasz konyhába is belekóstolhatnak receptjeinket elkészítve, és ahogy azt már megszokhatták, gluténmentes és szénhidrátszegény fogásokkal is készültünk.

Számomra a nyár szinte egyértelmű kedvence a fagylalt, amiből most a 136. oldalon található fahéjszirupos tejberizsfagylaltot ajánlom, mert ezt akár fagylaltgép nélkül is bárki elkészítheti.

Nem húzom tovább az időt, használják ki a még melegen sütő napot, menjenek vízpartra, egyenek sok fagylaltot, meg persze friss zöldséget, gyümölcsöt, és lapozzák át az augusztusi Kifőztük magazint. Ha idejük engedi, látogassák meg weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Magosbolt,a Nyírfacukor, a Bio-Fungi, a Szafi Reform & Szafi Free, a Massa Ticino Sugarpaste,a Pastel Handmade Ceramics,a Russell Hobbs ésa Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Napsütéses augusztust kívánok önöknek a Kifőztük minden szerkesztője nevében:

Szép Csilla

 Az újság ide kattintva tölthető le.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!