Már 7561 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 augusztusi száma!
Sabrina Ghayour  Az Ezeregy éjszaka ízei

Sabrina Ghayour Az Ezeregy éjszaka ízei

  Sabrina Ghayour Az Ezeregy éjszaka ízei Közel-keleti konyha mindenkinek 100 modern és...

Megjelent a Kifőztük 2018 szeptemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 szeptemberi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2018. szeptemberi száma.  Az újság...

Űrsebességgel a világhírnév felé: Sárréti Chilifarm

Űrsebességgel a világhírnév felé: Sárréti Chilifarm

Űrsebességgel a világhírnév felé Pár éve még nem volt több, mint egy nagyszerűnek tűnő ötlet, ma...

Megjelent a Kifőztük 2018 augusztusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 augusztusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2018. augusztusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2018 júniusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 júniusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2018. júniusi száma.  Az újság...

27
2017
Nyomtatás
E-mail

 

Kedves Olvasónk! 

Augusztus, a nyár utolsó hónapja, amikor már egyre hűvösebbek az esték, és ugyan csak percekkel, de egyre korábban sötétedik. Még sok friss zöldség, gyümölcs kerül az asztalunkra, sok salátát, gyümölcsből készült ételt, süteményt készíthetünk.

 Hogy mit találnak majd ebben a számunkban? Salátákat, nyári leveseket, egyszerű főételeket és sok-sok gyümölcsös desszertet. Az olasz konyhába is belekóstolhatnak receptjeinket elkészítve, és ahogy azt már megszokhatták, gluténmentes és szénhidrátszegény fogásokkal is készültünk.

Számomra a nyár szinte egyértelmű kedvence a fagylalt, amiből most a 136. oldalon található fahéjszirupos tejberizsfagylaltot ajánlom, mert ezt akár fagylaltgép nélkül is bárki elkészítheti.

Nem húzom tovább az időt, használják ki a még melegen sütő napot, menjenek vízpartra, egyenek sok fagylaltot, meg persze friss zöldséget, gyümölcsöt, és lapozzák át az augusztusi Kifőztük magazint. Ha idejük engedi, látogassák meg weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Magosbolt,a Nyírfacukor, a Bio-Fungi, a Szafi Reform & Szafi Free, a Massa Ticino Sugarpaste,a Pastel Handmade Ceramics,a Russell Hobbs ésa Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Napsütéses augusztust kívánok önöknek a Kifőztük minden szerkesztője nevében:

Szép Csilla

 Az újság ide kattintva tölthető le.

 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 822 vendég és 1 tag böngészi

  • VEROZA

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!