Már 7030 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 októberi száma!
Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Neked is van olyan ismerősöd, aki már nyár közepén azzal fáraszt, hogy hány nap van még...

Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

   Kedves Olvasónk! Ahogy elérkezik az év utolsó őszi hónapja, egyre többünket foglalkoztat,...

28
sze 2017
Nyomtatás
E-mail

 

 Kedves Olvasónk!

Az októberi kiemelt témánk a tökfélék, amelyekből számtalan előétel, főétel, sőt még desszert is készülhet. Sorra vettük és használtuk a főző-, a sütő- és a csillagtököt, valamint a cukkinit is. Persze – azokra gondolva, akik esetleg ezeket nem kedvelik, illetve az ilyenkor fellelhető bőséges zöldség- és gyümölcs-választékot részesítik előnyben – a kabakosokon kívül további alapanyagokból is sütöttünk, főztünk. Reméljük, hogy mindenki talál kedvére valót a közel 70 receptünkből, amelyekből akár naponta új fogás kerülhet az asztalra, legyen az ebéd vagy vacsora, netán ünnepi alkalom, amire tortát, édességet készítenének.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Magosbolt,a Nyírfacukor, a Szafi Reform & Szafi Free, a Massa Ticino Sugarpaste,a Bio-Fungi, a Russell Hobbs,a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Októberben is látogassák meg a weboldalunkat – www.kifoztuk.hu –, és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.

A Kifőztük minden szerkesztője nevében kívánok csodaszép őszi napokat, melengető, tartalmas étkezéseket:

 

Szép Csilla

 Az újság ide kattintva tölthető le.

 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

Megjelent a 2017. decemberi száma!

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 1868 vendég és 2 tag böngészi

  • borsóka
  • majszi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!