Már 6633 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!
Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

   Kedves Olvasónk! Ahogy elérkezik az év utolsó őszi hónapja, egyre többünket foglalkoztat,...

Megjelent a Kifőztük 2017 októberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 októberi száma!

   Kedves Olvasónk! Az októberi kiemelt témánk a tökfélék, amelyekből számtalan előétel,...

Megjelent a Kifőztük 2017 szeptemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 szeptemberi száma!

  Kedves Olvasónk! A pihenéssel, nyaralással töltött hetek után szeptembertől megint...

Mártogatósok, kenőkék, szendvicskrémek - recept

Mártogatósok, kenőkék, szendvicskrémek - recept

Ebben az összeállításunkban olyan krémeket, pástétomokat hoztunk, melyeket kenyérre, zsemlébe,...

Kalácsok, kelt tészták - ötletek iskolába, munkahelyre csomagolt uzsonnához - recept

Kalácsok, kelt tészták - ötletek iskolába, munkahelyre csomagolt uzsonnához - recept

Édes és sós, húsos és vegán kalácsok, kelt tészták találhatóak ebben az...

31
okt 2017
Nyomtatás
E-mail

 

 Kedves Olvasónk!

Ahogy elérkezik az év utolsó őszi hónapja, egyre többünket foglalkoztat, hogy mi lesz majd az ünnepi menü, valamint mit készítsünk – akár gasztroajándékként –, amivel meglephetjük a szeretteinket, barátainkat, kollégáinkat. Jelen számunkban virtuálisan körbenéztünk a nagyvilágban, mely országokban milyen ételek, édességek készülnek az ünnepekre, így olvasóink velünk együtt megismerkedhetnek számunkra egzotikusnak számító fogásokkal, de a magyar konyhához közel álló ételekkel is. Számtalan ország kedvencét mutatjuk be, bátorítva önöket, hogy néhányat próbáljanak ki egy-egy hétköznapi, illetve hétvégi ebéd vagy vacsora fogásaként, hátha megtetszik valamelyik, és az ünnepi menübe is beillesztik majd.

Bár már karácsonyra készülünk, a novemberi újságunkban bőven találnak egyszerű, gyorsan elkészíthető ételeket, amelyekkel a rohanós hétköznapok végén akár 30 perc alatt vacsorát varázsolhatnak az asztalra.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Magosbolt,a Nyírfacukor, a Szafi Reform & Szafi Free, a Massa Ticino Sugarpaste,a Russell Hobbs,a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Készülve az év legszebb ünnepére, novemberben is látogassák meg a weboldalunkat – www.kifoztuk.hu –, és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.

A Kifőztük minden szerkesztője nevében kívánok önöknek örömteli készülődést, töltsék le és lapozzák át novemberi újságunkat, valamint nézzék meg a weboldalon található karácsonyi recepteket, ötleteket is. 

 

Szép Csilla

 Az újság ide kattintva tölthető le. 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

Megjelent a 2017. novemberi száma!

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 1257 vendég és 1 tag böngészi

  • PiheCsibe

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!