Már 7030 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!
Megjelent a Kifőztük 2018 januári száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 januári száma!

    Kedves Olvasónk! Mit is szoktunk ilyenkor, év elején mondani? Sokszor azt, hogy...

Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Neked is van olyan ismerősöd, aki már nyár közepén azzal fáraszt, hogy hány nap van még...

31
okt 2017
Nyomtatás
E-mail

 

 Kedves Olvasónk!

Ahogy elérkezik az év utolsó őszi hónapja, egyre többünket foglalkoztat, hogy mi lesz majd az ünnepi menü, valamint mit készítsünk – akár gasztroajándékként –, amivel meglephetjük a szeretteinket, barátainkat, kollégáinkat. Jelen számunkban virtuálisan körbenéztünk a nagyvilágban, mely országokban milyen ételek, édességek készülnek az ünnepekre, így olvasóink velünk együtt megismerkedhetnek számunkra egzotikusnak számító fogásokkal, de a magyar konyhához közel álló ételekkel is. Számtalan ország kedvencét mutatjuk be, bátorítva önöket, hogy néhányat próbáljanak ki egy-egy hétköznapi, illetve hétvégi ebéd vagy vacsora fogásaként, hátha megtetszik valamelyik, és az ünnepi menübe is beillesztik majd.

Bár már karácsonyra készülünk, a novemberi újságunkban bőven találnak egyszerű, gyorsan elkészíthető ételeket, amelyekkel a rohanós hétköznapok végén akár 30 perc alatt vacsorát varázsolhatnak az asztalra.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Magosbolt,a Nyírfacukor, a Szafi Reform & Szafi Free, a Massa Ticino Sugarpaste,a Russell Hobbs,a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Készülve az év legszebb ünnepére, novemberben is látogassák meg a weboldalunkat – www.kifoztuk.hu –, és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.

A Kifőztük minden szerkesztője nevében kívánok önöknek örömteli készülődést, töltsék le és lapozzák át novemberi újságunkat, valamint nézzék meg a weboldalon található karácsonyi recepteket, ötleteket is. 

 

Szép Csilla

 Az újság ide kattintva tölthető le. 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

Megjelent a 2018. januári száma!

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 1111 vendég és 17 tag böngészi

  • TataIrénke

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!