Már 7030 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Szamos praliné szaloncukor készítő workshop
Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Neked is van olyan ismerősöd, aki már nyár közepén azzal fáraszt, hogy hány nap van még...

Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

   Kedves Olvasónk! Ahogy elérkezik az év utolsó őszi hónapja, egyre többünket foglalkoztat,...

22
nov 2017
Nyomtatás
E-mail

Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Írta: Kifőztük Gasztromagazin


Neked is van olyan ismerősöd, aki már nyár közepén azzal fáraszt, hogy hány nap van még karácsonyig? Aki már szeptember közepén mézeskalácsot süt? Na, ez vagyok én :D A barátaim már meg sem lepődnek, mikor augusztusban nálam már a Jingle Bells szól...Vagyis számomra igazi kánaán volt a Szamos műhelyben eltöltött délelőtt.

Az esemény apropóját az idén debütáló vadonatúj szaloncukrok adták, amik az eddig megszokott -marcipánostól- elérően, pralinés változatban születtek. A kóstolás mellett, Haraszti Andor csokoládémester vezetésével, még a szaloncukor készítés menetébe is belekóstolhattunk.

Idén karácsonykor válogass bátran a Szamos tíz különböző ízű szaloncukrai közül.

 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

Megjelent a 2017. decemberi száma!

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 1662 vendég és 2 tag böngészi

  • borsóka
  • majszi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!