Már 7089 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Szamos praliné szaloncukor készítő workshop
Megjelent a Kifőztük 2018 februári száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 februári száma!

    Megjelent a Kifőztük gasztromagazin februári száma...  Az újság ide kattintva tölthető le. 

Megjelent a Kifőztük 2018 januári száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 januári száma!

    Kedves Olvasónk! Mit is szoktunk ilyenkor, év elején mondani? Sokszor azt, hogy...

22
nov 2017
Nyomtatás
E-mail

Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Írta: Kifőztük Gasztromagazin


Neked is van olyan ismerősöd, aki már nyár közepén azzal fáraszt, hogy hány nap van még karácsonyig? Aki már szeptember közepén mézeskalácsot süt? Na, ez vagyok én :D A barátaim már meg sem lepődnek, mikor augusztusban nálam már a Jingle Bells szól...Vagyis számomra igazi kánaán volt a Szamos műhelyben eltöltött délelőtt.

Az esemény apropóját az idén debütáló vadonatúj szaloncukrok adták, amik az eddig megszokott -marcipánostól- elérően, pralinés változatban születtek. A kóstolás mellett, Haraszti Andor csokoládémester vezetésével, még a szaloncukor készítés menetébe is belekóstolhattunk.

Idén karácsonykor válogass bátran a Szamos tíz különböző ízű szaloncukrai közül.

 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 704 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!