Már 7790 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Szamos praliné szaloncukor készítő workshop
Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 februári száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 februári száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. februári száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 januári száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 januári száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. januári száma.  Az újság...

22
nov 2017
Nyomtatás
E-mail

Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Írta: Kifőztük Gasztromagazin


Neked is van olyan ismerősöd, aki már nyár közepén azzal fáraszt, hogy hány nap van még karácsonyig? Aki már szeptember közepén mézeskalácsot süt? Na, ez vagyok én :D A barátaim már meg sem lepődnek, mikor augusztusban nálam már a Jingle Bells szól...Vagyis számomra igazi kánaán volt a Szamos műhelyben eltöltött délelőtt.

Az esemény apropóját az idén debütáló vadonatúj szaloncukrok adták, amik az eddig megszokott -marcipánostól- elérően, pralinés változatban születtek. A kóstolás mellett, Haraszti Andor csokoládémester vezetésével, még a szaloncukor készítés menetébe is belekóstolhattunk.

Idén karácsonykor válogass bátran a Szamos tíz különböző ízű szaloncukrai közül.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!