Már 7790 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Űrsebességgel a világhírnév felé: Sárréti Chilifarm
Bernáth József: Édes emlékek anyukámtól

Bernáth József: Édes emlékek anyukámtól

Bernáth József: Édes emlékek anyukámtól   Sokszor a legegyszerűbb, leghétköznapibb...

Megjelent a Kifőztük 2018 különszáma!

Megjelent a Kifőztük 2018 különszáma!

A kiadvány letöltéséhez kattints a fotóra.  A 160 grammos szénhidrátdiétáról A diétát...

Janits-Szabó Virág: Örömfőzés

Janits-Szabó Virág: Örömfőzés

Janits-Szabó Virág: Örömfőzés  Az Örömfőzés első kiadása évekkel megelőzte a mai trendeket:...

25
2018
Nyomtatás
E-mail

Űrsebességgel a világhírnév felé

Pár éve még nem volt több, mint egy nagyszerűnek tűnő ötlet, ma viszont már a világ legnagyobb seregszemléin hoz el a termékeivel szakmai díjakat, borsot törve azon világhírű vállalkozások orra alá, akik évtizedek óta ezen nemes növény feldolgozásával foglalkoznak. Ezzel fel is rajzolja Magyarországot a piac térképére. Mondhatni, hogy országunk mindig is nagyhatalom volt, ha paprikáról van szó, de ők egy hazánkban hagyományokkal nem rendelkező szegmensével kezdtek el foglalkozni, nevezetesen a legcsípősebb paprikával, azaz a chilivel. 2012-ben családi vállalkozásként indult el egy kis hajdú-bihari településről a cég, amely az azóta eltelt pár esztendőben berobbant a magyar köztudatba, köszönhetően a széles termékskála felépítésének, a remek marketing stratégiának és nem utolsósorban az alázatos munkának.
A modern kor igényeihez alkalmazkodva remekül felépített és menedzselt közösségi oldalaikkal (Instagram, Facebook) folyamatosan nő a követőik száma. Emellett remek érzékkel találják meg a csípős ételekért rajongó hazai celebeket, akik a termékek kipróbálása után könnyedén mondanak igent a márka népszerűsítésére. Van köztük sztárséf, népszerű rádiós arc, „stand up comedy”-s humorista, színész, akikben a chili szeretetén kívül közös, hogy hazánk nagy részén szeretettel fogadják őket és valódi tartalma van a művészetüknek, nem csak a média tartja őket a rivaldafényben. Akárcsak a Sárréti Chili Farmot! A tetétleni céget alapító és üzemeltető Bogár család csípős kis üzeme hat évvel ezelőtt indult hódító útjára, ahol a szülők kezdték el feldolgozni a kapszaicinbombákat, majd a tanulmányaik befejezése után a fiatalok is megtalálták feladatukat a vállalkozásban. Az ő generációjuk tökéletesen tisztában van az internet és a modern világ nyújtotta lehetőségekkel, amiket jó érzékkel ki is használnak. Instagram-oldalukon minden megtalálható a témában: blogok, tippek, trükkök a paprika neveléséről, beszámolók a különböző fesztiválokról, megismertetve a közönséggel a csípős kis bestiák világát. Nagyon fontosnak tartják megőrizni önállóságukat, arculatukat, ezért is tudtak már nem egyszer nemet mondani multik megkeresésére. Őket nem az motiválja, hogy termékük egy legyen a polcon, hanem hogy a brand minőséget képviseljen, és minél szélesebb fogyasztói réteg találja meg a neki megfelelő erősségű szószt, krémet vagy desszertet. Ezért is találkozhatunk az ország különböző pontjain megrendezésre kerülő legnagyobb fesztiválokon, vásárokon a Sárréti Chili Farm standjaival. Az eddigi sikereik sem tették elégedetté, jóllakottá őket, mindig kíváncsiak a fogyasztók visszajelzéseire, véleményére. Emellett termékeik már a világ legnagyobb chilis seregszemléin is megmérettetésre kerülnek, így más kontinenseken is elképedve állnak a kis magyar boszorkánykonyha mesterművei előtt. Ennek bizonyítékaként az elmúlt években számtalan díjat hoztak el a legnagyobb versenyekről: többek között világbajnoki címmel díjazták a gyümölcsös kategóriában a Stroke-berry Leteper fantázianevű remekművüket a 2017-es World Hot Sauce Awards World Championship-en, de az ugyanitt az alkoholos kategóriában harmadik hellyel jutalmazott traBBQ is méltán büszkeséggel tölti el alkotóit, valamint a termék arca, Lóránt Barnabás – alias traBarna – is elégedetten mosolyoghat. Még nagyobb sikereket értek el a The Hot Pepper Awards-on, ahol két első, egy második és három harmadik helyet is besöpörtek a magyarok, alátámasztva a fentebbi állítást, miszerint a világ minden táján egyre többen beszélnek elismerően a magyar chilis termékekről. Ez pedig kizárólag a remek marketinggel ötvözött, alázatos és precíz munkát végző Sárréti Chili Farmnak, valamint a Bogár családnak köszönhető.

Sárréti Chilifarm díjak, versenyek:
Blog: https://www.instagram.com/hungarianchilifarmer/
================================================
Az eredményeink a Thehotpepper.com & The Hot Pepper Awards versenyen:
1 - BEST SCORPION PEPPER SAUCE - Sarreti Chilifarm - Chili Joker Killer Smile
2 - FEATURED SUPERHOTS PEPPER
1st - Melbourne Hot Sauce - Reaper Whisky BBQ
2nd - Bold Badger - Yellow 7 Pot Sauce
3rd - Sarreti Chilifarm - Chili Joker Killer Smile

3 - PEPPER BLEND
1st - Britannia Mills - Chaude Boucane
2nd - Dinosaur BBQ - Garlic Chiptole Pepper Sauce
3rd - Sarreti Chilifarm - Levendurva

4 - PEPPER BLEND w/SUPERHOTS
1st - Hellfire Hot Sauce - Gourmet Green
2nd - Pepper North - Solar Flare
3rd - Sarreti Chilifarm - Chili Joker Killer Smile

5 - SUPERHOTS PEPPER-BASED
1st - Sarreti Chilifarm - Chili Joker Killer Smile
2nd - Pepper North - Momento de Muerte
3rd - Pepper North - Stargazer

6 - UNIQUE
1st - Dinosaur BBQ - Garlic Chipotle Pepper Sauce
2nd - Sarreti Chilifarm - Levendurva
3rd - OSO Pepper Company - Cry Out Coastal Fog

Cikk: http://thehotpepper.com/page/thpa/home
================================================
Eredményeink a World Hot Sauce Awards versenyen:
2017 World Hot Sauce Awards World Championship – Hot Sauce Division – Fruit. 2017 World Champion – Sárréti Chilifarm – Stroke-berry “Leteper” 1. Helyezés
2017 World Hot Sauce World Championship – BBQ Sauce Division – Alcohol – infused. 3. helyezés Sárréti Chilifarm – traBBQ
Cikk: http://www.worldhotsauceawards.com

Eredményeink a The Chile Peppers Magazin versenyén:
2017 TCPA, The Chile Pepper Magazine Awards – BBQ Sauce Division – Alcohol – infused. 1. helyezés Sárréti Chilifarm – traBBQ
Cikk: https://www.chilepepper.com

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 



 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 633 vendég és 2 tag böngészi

  • anita7676

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!