Már 7646 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Sabrina Ghayour Az Ezeregy éjszaka ízei
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés

Janits-Szabó Virág: Örömfőzés

Janits-Szabó Virág: Örömfőzés  Az Örömfőzés első kiadása évekkel megelőzte a mai trendeket:...

Sabrina Ghayour  Az Ezeregy éjszaka ízei

Sabrina Ghayour Az Ezeregy éjszaka ízei

  Sabrina Ghayour Az Ezeregy éjszaka ízei Közel-keleti konyha mindenkinek 100 modern és...

Megjelent a Kifőztük 2018 szeptemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 szeptemberi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2018. szeptemberi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2018 októberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 októberi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2018. októberi száma.  Az újság...

Űrsebességgel a világhírnév felé: Sárréti Chilifarm

Űrsebességgel a világhírnév felé: Sárréti Chilifarm

Űrsebességgel a világhírnév felé Pár éve még nem volt több, mint egy nagyszerűnek tűnő ötlet, ma...

14
sze 2018
Nyomtatás
E-mail

Sabrina Ghayour Az Ezeregy éjszaka ízei

Írta: Kifőztük Gasztromagazin

 

Sabrina Ghayour

Az Ezeregy éjszaka ízei

Közel-keleti konyha mindenkinek

100 modern és könnyen elkészíthető étel a  Földközi-tenger déli és keleti partvidékéről

Ha egy ételnek perzsa, török vagy arab neve van, sokan azt gondolják, hogy biztosan nagyon nehéz elkészíteni. Sabrina Ghayour azonban bebizonyítja, hogy a közel-keleti konyhaművészet egyszerű és elérhető, az ételek elkészítésében pedig a legtöbbször semmi nehézség sincs.

Az iráni származású brit szakács nemcsak bemutatja a Közel-Kelet klasszikus fogásait, hanem újrafogalmazza ezeket, s leszámol azzal az előítélettel, miszerint a közel-keleti ételek elkészítése időigényes és bonyolult. Ahhoz, hogy egy étel finom és különleges legyen, nem kell egymillió hozzávaló – sokszor elég néhány fűszer és hasznos tipp arról, mire valók, és milyen sokszínűen használhatjuk őket.

„Hatéves koromban kezdtem el perzsa ételeket főzni, de mivel olyan családban nőttem fel, amelyre a török, az arab, az örmény és az afgán kultúra, illetve gasztronómia is hatott, a repertoárom idővel kibővült ezekkel az ízekkel is. Mára megismertem a trükköket, amelyekkel a perzsa és a közel-keleti receptek egy része leegyszerűsíthető, s így olyan stílusban tudok főzni, ami illik a mindennapjaimhoz. Semmi rendetlenség, semmi hűhó, csak egyszerű, finom ételek – így szeretek enni, így szeretek főzni, és ilyen ételeket osztok most meg veletek.” - Sabrina Ghayour

A könyv IDE kattintva vásárolható meg. 

 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 925 vendég és 2 tag böngészi

  • gabianyu
  • Kriszti72

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!