Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Ajánló  //  Rákok, kagylók, csigák, tintahalak
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. augusztusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 szeptemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 szeptemberi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. szeptemberi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

25
áp 2014
Nyomtatás
E-mail

A Rákok, kagylók, csigák, tintahalak című kiadvány 2013-ban, a Corvina Kiadó gondozásában jelent meg a Halak és halételek című könyv párdarabjaként. A kötet szerzője PIAZZA GABRIELLA, Olaszországban élő magyar gasztroblogger, aki e havi számunkba elfogadta meghívásunkat vendégbloggernek. Szerzőtársa HOITSY GYÖRGY halbiológus, pisztrángtenyésztő. 

A könyv a tenger gyümölcseit és édesvízi társaikat szeretné megismertetni és megszerettetni a magyar olvasókkal az előző kötetből már megismert módon, a gasztronómiai lexikont ételreceptekkel megspékelve és színes fotókkal fűszerezve.

A könyv bevezetője számos érdekes és hasznos ismeretet, valamint pótolhatatlan gyakorlati tanácsot tartalmaz.

Olvashatunk benne

– a tenger gyümölcseinek dicséretéről, 
– a rákok, kagylók, csigák, tintahalak élőhelyéről és biológiájáról,
– az állatok kifogásának és piacra szállításának módjáról,
– a vásárláskor figyelembe veendő szempontokról,
– a tisztítás és előkészítés mikéntjéről (fázisfotókkal illusztrálva),
– a lehetséges hőkezelési eljárásokról és fűszerezésről,
– valamint a borválasztás szempontjairól.

A könyv második részében a mintegy 40 faj részletes leírásához 69 ételrecept társul, amelyeket színes ételfotók illusztrálnak.

Szívesen ajánljuk olvasóinknak ezt a csodásan illusztrált, hasznos könyvet, hogy kedvet kapjanak a halfogyasztáshoz, és ne féljenek elkészíteni a recepteket.

 

A könyvvel kapcsolatos egyéb infókért katt IDE : http://www.corvinakiado.hu/

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!