Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Bloggereink  //  Vendég szerzők  //  Vendég szerzők  //  Edina bemutatkozása
Nyomtatás
E-mail

Nem mondhatom azt, hogy kiskorom óta a konyha a kedvenc zugom a lakásban, és azt sem, hogy mindig a felmenőim keze alá dolgoztam, folyamatosan segítettem, és eközben minden recept és fortély rám ragadt.

Egyszer megkért anyu, hogy a kis markommal sózzam meg a káposztát, majd keverjem el. Ez a művelet annyira tetszett, hogy miután kiment a konyhából, még háromszor megismételtem. Én már akkor sem ettem meg a káposztás tésztát, de a többiek keményen próbálkoztak. Amikor – tekintettel anyura – kínkeservesen próbálták magukba fojtani, hogy ez most különösen ehetetlen, elárultam, hogy az én kezem munkája többszörösen is benne van.

Azután – mondhatni – évtizedekig nem főztem. Fiatal felnőttként kezdett érdekelni a gasztronómia, és ezt követően az ételek elkészítése. Több alkalommal ettem máshol, sok éttermet próbáltam ki, így egyre több ételt ismertem meg. És ha tehettem, utaztam. Úgy gondolom, amikor az ember hazaérkezik egy hosszú útról, mindig otthagy valamit, valami eddig ismeretlent és számára újat: élményeket, atmoszférát, hangokat, szagokat és ízeket.

Próbáltam hazahozni, és amennyire lehet, itthon tartani ezeket az élmény- és ízmorzsákat.

Ez inspirált leginkább a főzésre, és néha az utazással is fűszerezett blog írására.

Edina blogja:  http://homebisztro.wordpress.com

e-max.it: your social media marketing partner

Népszerű receptjeink

Keltek, pékáruk

Receptjeinkből

Desszertek

Italok

__________________

__________________

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!