Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Bloggereink  //  Vendég szerzők  //  Vendég szerzők  //  Mercs Emese
Nyomtatás
E-mail

Mercs Emese vagyok, alias Julia. Miért pont Julia? – kérdezik sokan. A főzés és a konyhában való tevékenykedés gyerekkori szerelem. Aztán jött a gasztroforradalom, mint olyan, és jött vele a Julie&Julia című film is. Akkor még távolinak tűnt, hogy gasztrobloggerkedjek. Olyan megfoghatatlan volt a gasztroblogok világa, profin megírt receptekkel, gyönyörű fotókkal. Aztán az élet úgy hozta, hogy túlságosan ráértem, egyértelmű volt, hogy belevágok, bár se írni nem tudtam, se fotózni, de szépen kialakult. A névválasztás pedig egy nagyon kedves barátnőmnek köszönhető, akivel a mai napig „Juliázzuk” egymást, a film után szabadon, mert mindketten olyan gasztrobolondok vagyunk, mint a filmbéli „Juliák”.

 

Igyekszem egészségtudatosan főzni, figyelek az alapanyagokra, és erre buzdítom az olvasóimat is, bár nem viszem túlzásba. Receptek tekintetében minden jöhet; előfordul, hogy egy teljesen klasszikus fogást készítek változtatás nélkül, de szeretek teljesen új dolgokat is kipróbálni.

 

A blogírás számomra hobbi, főállásban vállalkozást vezetek, anya vagyok, kutyatulajdonos, és próbálok sportolni is, a család egészségére figyelni. Igen, kevés idő van írni, de kikapcsol, mire összerakok egy receptet, elkészítem, lefotózom, olyan mint a meditáció – elmerülök benne, közben megszűnik a külvilág… Kivéve persze akkor, amikor a család pasijai (1 férj, 2 vízilabdázó kamasz és néhány hónapja 1 cairn terrier) éhes farkasokként lesik, mikor lesz kész az ebéd, a süti, a fagyi. Olyankor megfogadom, hogy soha többet nem írok, nem fotózok, úgyis tiszta káosz az egész… aztán persze a szívem visszahúz, lenyugszom, és jönnek az újabb receptek. Mert imádom írni a blogomat!

 

http://juliasutfoz.blogspot.com

e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!