Már 7790 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Bloggereink  //  Vendég szerzők  //  Vendég szerzők  //  Lehoczki Tünde
Nyomtatás
E-mail

Sokakhoz hasonlóan én is a nagymamám és az anyukám konyhájában segédkezve, ételeket kóstolgatva szerettem meg a sütést, főzést. Később, bárhol laktam, én is kialakítottam a saját konyhámat, és az otthonról hozott fogások mellett szívesen próbáltam ki új ízeket.

 

Néhány éve építtettünk egy kemencét a kertünkben, ami új ajtót nyitott ki előttem a hagyományok irányába. Egyrészt megismerkedtem a kemencés sütés, főzés technikájával, másrészt kezdtem jobban érdeklődni a nagyanyáink által készített ételek iránt. Célom az, hogy bemutassam, hogy a hagyományos ételek hogyan építhetők be egy mai modern háztartásba.

 

Nagyon fontos számomra, hogy minőségi alapanyagokból süssek, főzzek. Ezért is indítottam el a blogon egy sorozatot az Aranyszalag Minőség tanúsítvánnyal rendelkező termékekről. Mindezek mellett szeretek beülni jó éttermekbe, és értékelem az új gasztronómiai megoldásokat is.

 

Azt szeretném, ha mindezek tükröződnének a blogomban. És azért, hogy a test mellett a szellem is jóllakjon, arra törekszem, hogy minden bejegyzésemben a receptek mellett legyen érdekes olvasnivaló is, ami személyes történet vagy egy-egy alapanyag, étel, szokás bemutatása is lehet. 

A blog „irodalmi sarkában” pedig olyan novellák olvashatók, amelyek megírását ételek, alapanyagok inspirálták.

 

http://azenkemencem.com

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 0 vendég és 0 tag böngészi

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!