Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Bloggereink  //  Vendég szerzők  //  Vendég szerzők  //  Pink Cékla blog
Nyomtatás
E-mail

Pink Cékla blog – Örömfőzés kreatívan és egészségesen

Évek óta érdeklődöm a gasztronómia, az egészséges étkezés, a kreatív konyhaművészet iránt. Szabadidőm nagy részét konyhai kísérletezéssel töltöm. Hat és fél éve élek Párizsban, itt ismerkedtem meg férjemmel, aki perui származású. Így elmondhatom, hogy a mindennapokban is elég sok kulináris élmény vesz körbe. Pink Cékla nevű blogomat 2017 júliusában azzal a céllal indítottam el, hogy megosszam olvasóimmal egészséges és tápláló ételeim receptjeit, illetve konyhai kísérletezésre, új ízek, alapanyagok kipróbálására ösztönözzem őket.
Úgy gondolom, hogy megfelelő odafigyelés és helyes alapanyag-választás mellett a házi készítésű ételeknél nincs finomabb és egészségesebb. Ezért mindennap főzök, és „mentes” desszerteket, süteményeket is hetente készítek. Nagyon szeretek meglepő hozzávalókkal kísérletezni, például céklát, édesburgonyát, cukkinit, sárgarépát, quinoát csempészni a süteményeimbe.
A gasztronómia világa mellett másik nagy szenvedélyem az utazás. A kettő ötvözéséből született meg Ízutazás Pink Cékla módra nevű projektem, amelynek keretében 2018-ban minden hónapban más-más országba kalauzolom el olvasóimat, bemutatva a konyha és az étkezési szokások jellegzetességeit, valamint egy tipikus előétel, főétel és desszert receptjét, a saját konyhámban elkészítve. Remélem, hogy olvasóim is legalább akkora örömüket lelik receptjeim megvalósításában, mint én a megalkotásukban.

https://pinkcekla.wordpress.com

 

e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!