Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Bloggereink  //  Vendég szerzők  //  Vendég szerzők  //  Tripsánszki Éva - ÍZcsiklandozó gasztroblog
Nyomtatás
E-mail

Tripsánszki Éva
ÍZcsiklandozó gasztroblog

Tripsánszki Éva vagyok, az ÍZcsiklandozó gasztrobloggere. Két kamasz gyermekem ötlete alapján 1 éve, 2017. augusztusában kezdtem el a receptjeimet összeírni és blogba rendezni. Munkám mellett a konyha világának is nagy kedvelője vagyok. Pontosabban a jó és finom ételeknek, amelyekkel családomat, barátaimat is szeretem meglepni. Örömmel és vidáman sütök-főzök, imádom a jó illatokat, a harmonikus ízeket, melyek megcsiklandozzák az orromat és az ízlelőbimbóimat.
Az elkészített ételeimet szívesen örökítem meg képeken is, ebben tündéri segítőm a kamasz lányom, aki eközben remélhetőleg ellesi tőlem a sütés-főzés tudományát is.
Elfoglalt háziasszonyként szeretem a gyorsan összedobható főételeket, desszerteket. Ha kicsit több szabadidőm van, akkor imádok hosszan, aprólékosan alkotni saját ötletek alapján, de előszeretettel forgatom a régi szakácskönyveimet vagy olvasom az interneten fellelhető új recepteket.
Szeretem az újításokat, akárcsak a reformkonyha vívmányait, de gyakran főzöm az édesanyámtól megtanult hagyományos ételeket is. Ezek néha új köntösbe bújnak a konyhámban. Nem vagyok egyetlen irányzat elkötelezettje sem, nyitott vagyok mindenre, ami az étkezések által belülről építi, szépíti, gazdagítja a testemet.
Hatalmas boldogságot jelent nekem, ha ötleteimet, receptjeimet a blogom látogatói is értékelik, kipróbálják. Szeretettel várok mindenkit a virtuális asztalom mellé reggelire, ebédre vagy vacsorára... Kedves Olvasó, csak dőlj hátra és élvezd, amiket megosztok Veled…
…hiszen most ÉnVAgyok a konyhában!

https://izcsiklandozo.blog.hu

e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!