Kedves Olvasónk!
Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2018. májusi száma.
Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Bio-Fungi,a Szafi Reform & Szafi Free, a Pannon Porcelán, a Russell Hobbs,a Mizo. Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.
Látogassák meg a weboldalunkat – www.kifoztuk.hu –, és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.
Kedves Olvasónk!
Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2018. áprilisi száma.
Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Bio-Fungi,a Szafi Reform & Szafi Free, a Pannon Porcelán, a Russell Hobbs,a Mizo. Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.
Látogassák meg a weboldalunkat – www.kifoztuk.hu –, és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.
Megjelent a Kifőztük gasztromagazin márciusi száma...
Az újság ide kattintva tölthető le (letöltéshez be kell lépnie!)
Kedves Olvasónk!
Mit is szoktunk ilyenkor, év elején mondani? Sokszor azt, hogy elrohant az elmúlt év; hogy észre sem vettük, és mire háromig számoltunk, megint eljött az év vége, az ünnepek…
Aztán elpakoljuk a karácsonyi díszeket, és már itt is a húsvét, majd jön a hazai gyümölcsszezont megnyitó friss eper, érkezik a cseresznye és szép sorban az összes kedvenc gyümölcsünk. Mire észbe kapunk, megint ott világít majd az ablakban az adventi fény, és immár ötvenedszerre tervezzük át az ünnepi menüt. Valahogy így van ez minden évben. Az idő csak rohan, esze ágában sincs ólomlábakon járni.
De ha már itt az új esztendő, igyekezzünk azt minél jobban kihasználni! Mit is kívánhatnék mást, mint, hogy teljen úgy ez az év, ahogy szeretnék. Valósuljon meg minden tervük, álmuk, legyenek egészségesek, boldogok, sikeresek és szerencsések. Főzzenek, egyenek-igyanak finomakat, kápráztassák el a szeretteiket minden földi jóval, amiben – ahogy az elmúlt hét évben mindig – 2018-ban is igyekszünk majd a segítségükre lenni.
Januári magazinunkban kicsit a gyermekkorunkra visszatekintve készültünk pár hagyományos fogással. A szilveszterre való tekintettel sós rágcsálnivalók, sörkorcsolyák és néhány szerencsét hozó „szemes” hozzávalóból készült étel receptjét is elhoztuk önöknek.
Korábbi különszámunkban is találnak a szilveszteri bulihoz készíthető ropogtatnivalókat, pogácsákat, szendvicseket, szendvicskrémeket, lapozzák át, töltsék le ezt a számunkat is.
Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com, a Bio-Fungi, a Szafi Reform & Szafi Free, a Massa Ticino Sugarpaste, a Russell Hobbs, a Mizo. Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.
Látogassák meg a weboldalunkat – www.kifoztuk.hu –, és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.
Békességben, boldogságban, szeretetben és egészségben gazdag új évet kívánok önöknek a Kifőztük minden szerkesztője nevében:
Szép Csilla
Az újság ide kattintva tölthető le.
Kedves Olvasónk!
Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki úgy érzi, ez az év is úgy repült el, hogy jóformán észre sem vettük az idő múlását. Még emlékszem, hogy a tavalyi karácsonyra eredetileg milyen menüt terveztem, és abból végül mi valósult meg, hiszen szinte naponta újabb és újabb ötleteim voltak. Évről évre hagyománnyá vált nálam, hogy az ünnepi sütemények sorát is számtalanszor újratervezem. Mindig eldöntöm, hogy az idén ez máshogy lesz, jó előre kitalálom, mit tálalok fel szenteste, és ezen megpróbálok nem változtatni. Ugye, mondanom sem kell, hogy fejben már legalább az ötödik menünél tartok, és ahogy ismerem magamat, december 23-án még mindig lesz pár olyan étel, amit, ha lehet, azért megpróbálok becsempészni a sorba.
A Kifőztük magazin decemberi számában számtalan olyan ötletet találnak, amely remélhetőleg megkönnyíti az ünnepi menü összeállítását. Így például halat, szárnyast, hagyományos és újszerű fogásokat. Rengeteg desszertet, süteményt, kész menüket és ajándékba készíthető finomságokat is olvashatnak a magazinban, amelyeket csinos csomagolásban rokonoknak, barátoknak vagy akár kollégáknak is ajándékozhatnak. Három kedvencemet ajánlom a figyelmükbe, a 154. oldalon található mézeskalácsszeletet, a 166. oldalon található pampepato nevű olasz desszertet, illetve a diétázókra gondolva a 68. oldalon található túrós stollent, amely nemcsak hogy laktózmentes, de kevésbé magas szénhidráttartalma miatt szinte büntetlenül – és persze mértékkel – fogyaszthatjuk.
Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Bio-Fungi,a Nyírfacukor, a Szafi Reform & Szafi Free, a Massa Ticino Sugarpaste, a Russell Hobbs,a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.
Látogassák meg a weboldalunkat – www.kifoztuk.hu –, és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.
Decemberi számunkban több mint 70 receptünk közül választ-hatnak. Lapozzák át az újságot, töltsék le, és készítsenek el belőle minél több fogást. Ha tetszettek, ízlettek a családnak és önöknek is, írják meg nekünk akár a weboldalon keresztül, akár a Facebook-oldalunk üzenet funkcióját használva.
Töltsenek minél több időt a szeretteikkel, fogyasszanak finom ételeket, italokat. Akár a weboldalunkon található karácsonyi fogásokat, akár a decemberi magazinunk ajánlatait készítik el, ígérjük, hogy nem fognak csalódni.
Kívánok önöknek és szeretteiknek áldott, békés ünnepeket a Kifőztük csapatának nevében:
Szép Csilla
Az újság ide kattintva tölthető le.
__________________
__________________
Oldalainkat 50 vendég és 0 tag böngészi