Kedves Olvasónk!
Az októberi kiemelt témánk a tökfélék, amelyekből számtalan előétel, főétel, sőt még desszert is készülhet. Sorra vettük és használtuk a főző-, a sütő- és a csillagtököt, valamint a cukkinit is. Persze – azokra gondolva, akik esetleg ezeket nem kedvelik, illetve az ilyenkor fellelhető bőséges zöldség- és gyümölcs-választékot részesítik előnyben – a kabakosokon kívül további alapanyagokból is sütöttünk, főztünk. Reméljük, hogy mindenki talál kedvére valót a közel 70 receptünkből, amelyekből akár naponta új fogás kerülhet az asztalra, legyen az ebéd vagy vacsora, netán ünnepi alkalom, amire tortát, édességet készítenének.
Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Magosbolt,a Nyírfacukor, a Szafi Reform & Szafi Free, a Massa Ticino Sugarpaste,a Bio-Fungi, a Russell Hobbs,a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.
Októberben is látogassák meg a weboldalunkat – www.kifoztuk.hu –, és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.
A Kifőztük minden szerkesztője nevében kívánok csodaszép őszi napokat, melengető, tartalmas étkezéseket:
Szép Csilla
Az újság ide kattintva tölthető le.
__________________
__________________
Oldalainkat 53 vendég és 0 tag böngészi