31
okt 2017
Nyomtatás

 

 Kedves Olvasónk!

Ahogy elérkezik az év utolsó őszi hónapja, egyre többünket foglalkoztat, hogy mi lesz majd az ünnepi menü, valamint mit készítsünk – akár gasztroajándékként –, amivel meglephetjük a szeretteinket, barátainkat, kollégáinkat. Jelen számunkban virtuálisan körbenéztünk a nagyvilágban, mely országokban milyen ételek, édességek készülnek az ünnepekre, így olvasóink velünk együtt megismerkedhetnek számunkra egzotikusnak számító fogásokkal, de a magyar konyhához közel álló ételekkel is. Számtalan ország kedvencét mutatjuk be, bátorítva önöket, hogy néhányat próbáljanak ki egy-egy hétköznapi, illetve hétvégi ebéd vagy vacsora fogásaként, hátha megtetszik valamelyik, és az ünnepi menübe is beillesztik majd.

Bár már karácsonyra készülünk, a novemberi újságunkban bőven találnak egyszerű, gyorsan elkészíthető ételeket, amelyekkel a rohanós hétköznapok végén akár 30 perc alatt vacsorát varázsolhatnak az asztalra.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Magosbolt,a Nyírfacukor, a Szafi Reform & Szafi Free, a Massa Ticino Sugarpaste,a Russell Hobbs,a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Készülve az év legszebb ünnepére, novemberben is látogassák meg a weboldalunkat – www.kifoztuk.hu –, és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.

A Kifőztük minden szerkesztője nevében kívánok önöknek örömteli készülődést, töltsék le és lapozzák át novemberi újságunkat, valamint nézzék meg a weboldalon található karácsonyi recepteket, ötleteket is. 

 

Szép Csilla

 Az újság ide kattintva tölthető le. 

e-max.it: your social media marketing partner