Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Ajánló  //  Mezei Elmira - Paleolit vendégváró falatkák
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. augusztusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 szeptemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 szeptemberi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. szeptemberi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

10
sze 2014
Nyomtatás
E-mail

Mezei Elmira - Paleolit vendégváró falatkák

Írta: Kifőztük Gasztromagazin

 

 

Mezei Elmira - Paleolit vendégváró falatkák


Ki ne szeretné paleós házigazdaként is elkápráztatni vendégeit gusztusos, étvágygerjesztő falatkákkal, amelyek egészségesek, ugyanakkor képesek a hagyományos koszton élő barátaink elismerését is kiváltani? Vagy épp fordítva: mit készíthetünk paleós vendégeinknek, ha nem ástuk még bele magunkat a szakirodalomba, mégis szeretnénk őket megfelelő fogadtatásban részesíteni? Mindezt, ha lehet, egyszerűen és gyorsan, még abban az esetben is, ha nem vagyunk járatosak a sütésben-főzésben, hogy semmi se állhasson az együttlét, a jó társaság útjába!

MEZEI ELMIRA legújabb szakácskönyvében az egyszerűbb, pár perc alatt elkészíthető harapnivalók éppúgy helyet kaptak, mint a nagy ünnepek szépséges és olykor rafinált falatkái, amelyektől egész biztosan tátva marad majd a vendégsereg szája. A nagy klasszikusok paleo verziói mellett nemrég született, kreatív kombinációkkal is megörvendeztet minket a szerző, aki egyúttal az ízeken keresztül világ körüli utazásra is invitálja olvasóit. A szerző nagy hangsúlyt fektetett arra is, hogy az ételek színei, ízei, textúrái összhangba kerüljenek egymással, hiszen azt vallja, itt egyetlen falat is olyan, akár egy műalkotás: abban kell meglelnünk a tökéletes harmóniát.

A könyv a Jaffa Kiadó gondozásában jelent meg. Kedvezményesen megvásárolható ITT.

 

e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!