Már 6633 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Könyvajánló  //  Ajánló  //  Papp Emese: Porcukor és habverő Sütemények kezdőknek és haladóknak
Nyomtatás
E-mail

Papp Emese, aki jelenleg az ettlingeni Michelin-csillagos Hotel Erbprinz szálloda vezető cukrásza, megmutatja nekünk, mennyire nagyszerű élmény a sütés.

Legújabb, Porcukor és habverő című kötetében szól a teljesen kezdőkhöz és a kicsit tapasztaltabbakhoz is.

A könyvből kiderül, mi a tökéletes piskóta és kelt tészta titka, mit süthetünk, ha csak fél óránk van, illetve az is, miként készíthetünk olyan születésnapi tortát, amitől mindenkinek leesik az álla. A piskótákon és kelt tésztákon kívül kevert, omlós és égetett tésztákat is süthetünk az új könyv segítségével. Megtanulhatunk csodás tortákat alkotni, azokat díszíteni, valamint a sütés nélküli édességek, parfék, tiramisuk, bonbonok, trüffelgolyók készítését is könnyedén elsajátíthatjuk.

A szerző 15 éve dolgozik cukrászként, a legjobb budapesti éttermekben és szállodákban készített süteményeket. Első könyve, A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye eddig négy kiadást ért meg.

http://www.nlkonyvklub.hu/termekek/20545/porcukor_es_habvero_sutemenyek_kezdoknek_es_haladoknak/

e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

Megjelent a 2017. októberi száma!

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 2112 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!