Már 7646 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Könyvajánló  //  Ajánló  //  Mima Sinclair: Mézeskalács csodaország
Nyomtatás
E-mail

Egy receptkönyv, amit csak lapozgatni is élmény

 Őzgida, róka, szarvas áll a réten, fölöttük bagoly és madarak a fákon. Mindez egy csodás erdő, méghozzá egy mézeskalácserdő közepén! Ha meglátjuk ezt a képet, egészen biztosan álmodozni kezdünk arról, milyen jó lenne mindezt megsütni karácsonyra. Aztán a legtöbben gyorsan le is teszünk róla, mert túl bonyolultnak gondoljuk. Pedig nem az. Mima Sinclair könyvéből elsajátíthatjuk a mézeskalácssütés minden fortélyát, de az se essen kétségbe, aki nem konyhatündér: ezt a könyvet csak nézegetni is igazi élmény!

A szerző számos receptet sorakoztat fel a könyvében, így a kezdők és a haladók is válogathatnak a különböző mézeskalácsoktól kezdve a karácsonyi kuglófon át egészen a kávéba, kakaóba is tehető mézeskalácsszirupig. Az elkészítésükhöz pedig hasznos tippeket is kapunk. A tésztát például semmiképp sem tanácsos túlgyúrni, és kiderül, hogy ennél a desszertnél a régi fűszerek elhasználása sem feltétlenül a legjobb ötlet.

Mima Sinclair a glutén-, tej- vagy tojásérzékenyekre is gondolt, ugyanis a könyv elején alternatív összetevőket is felsorol. Mert ahogy a szerzőnő írja, egész egyszerűen nem lenne igazságos, ha bárkinek le kellene mondania ezekről a csodás mézeskalácsokról. Az ízléses receptkönyv minden lapjáról érződik a sütés, a sütemények szeretete. Biztosan nem bánjuk meg, ha beruházunk rá.

e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 774 vendég és 1 tag böngészi

  • szepyke

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!