Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Ajánló  //  Mima Sinclair: Mézeskalács csodaország
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. augusztusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 szeptemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 szeptemberi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. szeptemberi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

05
jan 2016
Nyomtatás
E-mail

Egy receptkönyv, amit csak lapozgatni is élmény

 Őzgida, róka, szarvas áll a réten, fölöttük bagoly és madarak a fákon. Mindez egy csodás erdő, méghozzá egy mézeskalácserdő közepén! Ha meglátjuk ezt a képet, egészen biztosan álmodozni kezdünk arról, milyen jó lenne mindezt megsütni karácsonyra. Aztán a legtöbben gyorsan le is teszünk róla, mert túl bonyolultnak gondoljuk. Pedig nem az. Mima Sinclair könyvéből elsajátíthatjuk a mézeskalácssütés minden fortélyát, de az se essen kétségbe, aki nem konyhatündér: ezt a könyvet csak nézegetni is igazi élmény!

A szerző számos receptet sorakoztat fel a könyvében, így a kezdők és a haladók is válogathatnak a különböző mézeskalácsoktól kezdve a karácsonyi kuglófon át egészen a kávéba, kakaóba is tehető mézeskalácsszirupig. Az elkészítésükhöz pedig hasznos tippeket is kapunk. A tésztát például semmiképp sem tanácsos túlgyúrni, és kiderül, hogy ennél a desszertnél a régi fűszerek elhasználása sem feltétlenül a legjobb ötlet.

Mima Sinclair a glutén-, tej- vagy tojásérzékenyekre is gondolt, ugyanis a könyv elején alternatív összetevőket is felsorol. Mert ahogy a szerzőnő írja, egész egyszerűen nem lenne igazságos, ha bárkinek le kellene mondania ezekről a csodás mézeskalácsokról. Az ízléses receptkönyv minden lapjáról érződik a sütés, a sütemények szeretete. Biztosan nem bánjuk meg, ha beruházunk rá.

e-max.it: your social media marketing partner

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!