Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Könyvajánló  //  Ajánló  //  Vrábel Krisztina 160 grammos szénhidrátdiéta – 2. rész
Nyomtatás
E-mail

Vrábel Krisztina
160 grammos szénhidrátdiéta – 2. rész

Vrábel Krisztina, a Dolce Vita blog írója orvosi előírásra kezdett a 160 grammos szénhidrátdiéta módszere alapján étkezni. Két éve jelent meg a témában írt első kötete, és immár a második részben osztja meg legváltozatosabb, legfinomabb receptjeit azokkal az olvasókkal, akik kénytelenek az előírt napi 160 gramm szénhidrátbevitelt tartani.

A könyv bevezetője tartalmaz némi háttér-információt a diétáról; melyek a lassú és gyors felszívódású szénhidrátok, mit ehetünk, és mit kell elkerülnünk. A szénhidráttáblázat pedig nagy segítség lehet azoknak, akik még csak most fognak bele a diétába.

A diéta napi ötszöri étkezést ír elő, a 160 grammot 5 részre osztva el, így a recepteket is 5 részre bontva találjuk a könyvben: reggelik, tízóraik és uzsonnák, valamint ebéd- és vacsoraötletek követik egymást.
Minden recept mellett a gyönyörű fotón kívül feltüntették a pontosan kiszámolt szénhidrát- és kalóriaértékeket, valamint az elkészítési időt is.

A diéta szóhoz gyakran kapcsolják a szenvedés, az éhezés és a lemondás fogalmait. Ha végiglapozzuk ezt a szakácskönyvet, hamar felmerülhet bennünk a kérdés: ha lassan sült, grillezett malaccsászárt, ribizlis-túrós rétest vagy joghurtos epermousse-t is ehetünk, akkor hol itt a lemondás?

A könyvről további infóért katt IDE. 

 

e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!