Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Ajánló  //  Vrábel Krisztina 160 grammos szénhidrátdiéta – 2. rész
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. augusztusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 szeptemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 szeptemberi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. szeptemberi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

08
jan 2016
Nyomtatás
E-mail

Vrábel Krisztina
160 grammos szénhidrátdiéta – 2. rész

Vrábel Krisztina, a Dolce Vita blog írója orvosi előírásra kezdett a 160 grammos szénhidrátdiéta módszere alapján étkezni. Két éve jelent meg a témában írt első kötete, és immár a második részben osztja meg legváltozatosabb, legfinomabb receptjeit azokkal az olvasókkal, akik kénytelenek az előírt napi 160 gramm szénhidrátbevitelt tartani.

A könyv bevezetője tartalmaz némi háttér-információt a diétáról; melyek a lassú és gyors felszívódású szénhidrátok, mit ehetünk, és mit kell elkerülnünk. A szénhidráttáblázat pedig nagy segítség lehet azoknak, akik még csak most fognak bele a diétába.

A diéta napi ötszöri étkezést ír elő, a 160 grammot 5 részre osztva el, így a recepteket is 5 részre bontva találjuk a könyvben: reggelik, tízóraik és uzsonnák, valamint ebéd- és vacsoraötletek követik egymást.
Minden recept mellett a gyönyörű fotón kívül feltüntették a pontosan kiszámolt szénhidrát- és kalóriaértékeket, valamint az elkészítési időt is.

A diéta szóhoz gyakran kapcsolják a szenvedés, az éhezés és a lemondás fogalmait. Ha végiglapozzuk ezt a szakácskönyvet, hamar felmerülhet bennünk a kérdés: ha lassan sült, grillezett malaccsászárt, ribizlis-túrós rétest vagy joghurtos epermousse-t is ehetünk, akkor hol itt a lemondás?

A könyvről további infóért katt IDE. 

 

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!