Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Ajánló  //  Tudatos életmód és fenntartható háztartás Ökoanyuval
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. augusztusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 szeptemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 szeptemberi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. szeptemberi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

08
feb 2016
Nyomtatás
E-mail

Tudatos életmód és fenntartható háztartás Ökoanyuval

Nagy Réka: Ökoanyu a konyhában
Környezettudatos tippek, ötletek és húsmentes receptek

Nagy Rékát, vagyis Ökoanyut szükségtelen bemutatni annak, aki kicsit is érdeklődik a tudatos életmód iránt. A szerzőnő most újabb könyvvel jelentkezik Ökoanyu a konyhában címmel, amelyben környezettudatos tippeket, ötleteket ad, valamint a Húsmentes Hétfő mozgalom jegyében sok-sok húsmentes recepttel is megismertet bennünket.

A könyv eredetileg hagyományos szakácskönyvnek indult, de Réka annyi fontos tippet, ötletet halmozott fel az évek során, ami segíthet a konyhát és a konyhai műveleteket zöldebbé tenni, hogy úgy érezte, érdemesebb ezeket összegyűjteni, és egy kézikönyvben közzétenni. Már az első oldalakon megismertet minket néhány egyszerű szabállyal, köztük azzal, hogy a banánt legjobb elkülönítve tárolni, mivel jelentősen meggyorsítja a többi gyümölcs érési folyamatát. Hasznos tanácsokat kapunk továbbá a konyhai alapfelszerelésekkel és a pazarlás elkerülésével kapcsolatban is.

A praktikus tanácsok mellett a könyv java része így is receptek sorát vonultatja fel: húsmentes levesek, főételek, könnyű saláták, ínycsiklandó kencék és persze nyalánkságok, sőt italok receptjei is megtalálhatók a könyvben.

A fenntarthatóság jegyében pedig arról is olvashatunk, hogy mi legyen a sok maradékkal, például ünnepek után, így a receptek egy része az „újrahasznosításra” fókuszál.

A könyvről további infóért katt IDE. 

 

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!