Már 7646 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Könyvajánló  //  Ajánló  //  Tudatos életmód és fenntartható háztartás Ökoanyuval
Nyomtatás
E-mail

Tudatos életmód és fenntartható háztartás Ökoanyuval

Nagy Réka: Ökoanyu a konyhában
Környezettudatos tippek, ötletek és húsmentes receptek

Nagy Rékát, vagyis Ökoanyut szükségtelen bemutatni annak, aki kicsit is érdeklődik a tudatos életmód iránt. A szerzőnő most újabb könyvvel jelentkezik Ökoanyu a konyhában címmel, amelyben környezettudatos tippeket, ötleteket ad, valamint a Húsmentes Hétfő mozgalom jegyében sok-sok húsmentes recepttel is megismertet bennünket.

A könyv eredetileg hagyományos szakácskönyvnek indult, de Réka annyi fontos tippet, ötletet halmozott fel az évek során, ami segíthet a konyhát és a konyhai műveleteket zöldebbé tenni, hogy úgy érezte, érdemesebb ezeket összegyűjteni, és egy kézikönyvben közzétenni. Már az első oldalakon megismertet minket néhány egyszerű szabállyal, köztük azzal, hogy a banánt legjobb elkülönítve tárolni, mivel jelentősen meggyorsítja a többi gyümölcs érési folyamatát. Hasznos tanácsokat kapunk továbbá a konyhai alapfelszerelésekkel és a pazarlás elkerülésével kapcsolatban is.

A praktikus tanácsok mellett a könyv java része így is receptek sorát vonultatja fel: húsmentes levesek, főételek, könnyű saláták, ínycsiklandó kencék és persze nyalánkságok, sőt italok receptjei is megtalálhatók a könyvben.

A fenntarthatóság jegyében pedig arról is olvashatunk, hogy mi legyen a sok maradékkal, például ünnepek után, így a receptek egy része az „újrahasznosításra” fókuszál.

A könyvről további infóért katt IDE. 

 

e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 780 vendég és 1 tag böngészi

  • szepyke

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!