Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Ajánló  //  Christiane Schäfer – Sandra Strehle Gluténmentes sütés-főzés
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. augusztusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 szeptemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 szeptemberi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. szeptemberi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

08
2016
Nyomtatás
E-mail

Christiane Schäfer – Sandra Strehle Gluténmentes sütés-főzés

Ízletes ételek gabonafélék nélkül

Manapság mindenki a gluténról beszél. De mi ez tulajdonképpen, és mit jelent pontosan a gluténmentesség?

A lisztérzékenység megállapítása változásokat hoz magával – úgy az egyén, mint a család és a barátok életében.
A gluténmentes sütés-főzésre való áttérés egyszerre sok bizonytalanságot szül a konyhában. Christiane Schäfer és Sandra Strehle új könyvéből megtanulhatjuk a gluténmentes sütés alapjait, megismerkedhetünk a különféle lisztpótlókkal, keményítőkkel és sűrítőanyagokkal. A könyv szakértői nemcsak a legjobb recepteket mutatják be, de részletekbe menően el is magyaráznak mindent, amit a lisztérzékenységgel kapcsolatban tudni érdemes. A gluténmentes pékáruk másként festenek, és érzetre is mások, mint a hagyományos pékségekben készülők. Mit tegyünk, ha nem kel meg a kenyerünk, vagy szétszakad a tészta, esetleg túl lágy lesz, morzsálódik vagy rosszul formázható? 

A szerzők számtalan trükköt, ötletet sorakoztatnak fel, amelyek alkalmazásával könnyedén magabiztossá válhatunk
a gluténmentes sütésben-főzésben is. A könyvben sok-sok kipróbált, egyszerűen vagy bonyolultabban elkészíthető receptet találunk a nap minden étkezéséhez, a reggelitől a vacsoráig, a rágcsálnivalótól az ünnepi tortáig – garantáltan gluténmentes kivitelben.

 A könyvvel kapcsolatban egyéb infóért katt IDE.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!