Már 7030 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Könyvajánló  //  Ajánló  //  Christiane Schäfer – Sandra Strehle Gluténmentes sütés-főzés
Nyomtatás
E-mail

Christiane Schäfer – Sandra Strehle Gluténmentes sütés-főzés

Ízletes ételek gabonafélék nélkül

Manapság mindenki a gluténról beszél. De mi ez tulajdonképpen, és mit jelent pontosan a gluténmentesség?

A lisztérzékenység megállapítása változásokat hoz magával – úgy az egyén, mint a család és a barátok életében.
A gluténmentes sütés-főzésre való áttérés egyszerre sok bizonytalanságot szül a konyhában. Christiane Schäfer és Sandra Strehle új könyvéből megtanulhatjuk a gluténmentes sütés alapjait, megismerkedhetünk a különféle lisztpótlókkal, keményítőkkel és sűrítőanyagokkal. A könyv szakértői nemcsak a legjobb recepteket mutatják be, de részletekbe menően el is magyaráznak mindent, amit a lisztérzékenységgel kapcsolatban tudni érdemes. A gluténmentes pékáruk másként festenek, és érzetre is mások, mint a hagyományos pékségekben készülők. Mit tegyünk, ha nem kel meg a kenyerünk, vagy szétszakad a tészta, esetleg túl lágy lesz, morzsálódik vagy rosszul formázható? 

A szerzők számtalan trükköt, ötletet sorakoztatnak fel, amelyek alkalmazásával könnyedén magabiztossá válhatunk
a gluténmentes sütésben-főzésben is. A könyvben sok-sok kipróbált, egyszerűen vagy bonyolultabban elkészíthető receptet találunk a nap minden étkezéséhez, a reggelitől a vacsoráig, a rágcsálnivalótól az ünnepi tortáig – garantáltan gluténmentes kivitelben.

 A könyvvel kapcsolatban egyéb infóért katt IDE.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

Megjelent a 2017. decemberi száma!

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 911 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!