Már 6561 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Könyvajánló  //  Ajánló  //  Serényi Zsolt: A tetovált séf – Grill és BBQ télen-nyáron
Nyomtatás
E-mail

Serényi Zsolt:  A tetovált séf – Grill és BBQ  télen-nyáron

Akármilyen rohanó tempóban élünk is, a szabadban készített étel valószínűleg ősi emlékeket ébreszt bennünk azokról az időkről, amikor még sokkal közelebbi viszonyban voltunk a természettel. Aligha létezik finomabb, mint a rácson, nyárson és egyéb alkalmatosságokon sütött étel, amelyet biztos, hogy nem magányosan, hanem kellemes társaságban fogyasztunk el egy-egy meleg nyári estén.

Serényi Zsolt, a tetovált séf, aki televíziós műsoraival és népszerű internetes oldalával vált ismertté, bevallottan grill- és barbecue-függő. Tőle mindent megtudhatunk a szabadtéri sütés-főzésről, és közel 500 receptjét magunk is kipróbálhatjuk. Ráadásul az is kiderül, mi a különbség a grillezés és a barbecue között.

A könyv rövid bevezetőjéből megtudhatjuk, milyen típusú, grillezésre alkalmas berendezések között válogathatunk, és melyek a legfontosabb eszközök, amelyekre szükségünk lesz. A rövid felkészítés után kezdőknek szóló, könnyű recepteket találunk, de a könyv végére eljutunk a kerti partikig, valamint az igazi nehézbombázókig (mint pl. a császárhús vagy a marhaoldalas grillezése), és még a desszertkészítéssel is megpróbálkozhatunk.

A könyvben szereplő recepteket Busák Attila fotói teszik még ínycsiklandóbbá. 

A könyvről további infóért és a megrendeléshez katt IDE.

 

__________________

__________________

Megjelent a 2017. áprilisi száma!

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 1357 vendég és 2 tag böngészi

  • szepyke
  • Alice13

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!