Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Receptek  //  Alfabetikus tartalomjegyzék

Receptek a következő kezdettel L

Langalló

Langalló

Langalló, kenyérlángos, pompos, vakarék, kemencés lángos... Tájegységenként különböző neve van ennek a régi, népi ételnek, amit az asszonyok a kenyérsütés végén a maradék kenyértésztából sütöttek a kemencében. Ehetjük forrón, hideg, fokhagymás tejföllel megkenve, de tehetünk rá különböző feltéteket ízlésünkhöz és az otthon fellelhető alapanyagokhoz igazodva. Nem csak sósan készíthető, megkenhetjük lekvárral vagy megszórhatjuk édes túróval is. Egy biztos: a mi magyar kenyérlángosunk semmivel sem rosszabb a pizzánál. Jó étvágyat hozzá!

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!