Már 6488 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Receptek  //  Alfabetikus tartalomjegyzék

Receptek a következő kezdettel M

Magunk töltötte sült kolbász

Magunk töltötte sült kolbász

Az egyik legfinomabb grillezni való nyersanyag a kolbász. Nagy kincs, ha ismerünk biztos beszerzési forrást, ahol finom fűszerezésű, porcoktól és egyéb bele nem valóktól mentes
árut vehetünk. Mégis az az igazi, ha sajátmagunk töltötte kolbásszal kápráztatjuk el
az összegyűlteket. Ez korántsem olyan nehéz, mint hinnénk, és bármely városi konyhában megvalósítható.
Ha rendszeresen és/vagy nagyobb mennyiséget készítünk, érdemes töltőt venni, de a húsdarálókra való, piacon kapható párszáz forintos csővel ugyanúgy dolgozhatunk. Belet minden jobb hentesnél, piacon, illetve bevásárlóközpontban árusítanak, 10 méterbe bőven belefér 4-5 kg kolbász. A sütni való kolbászhoz zsíros és szaftos húsrészeket célszerű venni. Zsírosnak legjobb a csont nélküli császár, színhúsnak pedig a lapocka. Ha nem kapunk császárt, akkor lapockából és zsírszalonnából is készíthetjük. 4 személyre egy kiló kolbászt számítunk, ennyi az összesülést figyelembe véve is elegendő. Érdemes egyszerre nagyobb adagot tölteni, és a fölösleget lefagyasztani; lassú kiolvasztás után tökéletesen süthető.

Magyarország tortája 2013 - Milotai mézes grillázstorta

Magyarország tortája 2013 - Milotai mézes grillázstorta

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete idén dió kategóriában hirdette meg a "Magyarország Tortája" versenyt. A győztes torta a milotai mézes grillázstorta lett, amit Bacskó Szilárd élelmiszeripari mérnök, cukrász készített.

A torta fotóit készítette: Daniel Varga

__________________

__________________

Megjelent a 2017. áprilisi száma!

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 985 vendég és 18 tag böngészi

  • csiziildi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!