Már 7790 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Receptek  //  Hideg-meleg előételek, büféasztal

Receptek: Hideg-meleg előételek, büféasztal

"Májas" melegszendvicskrém

Ez a szendvicskrém inkább melegszendvicseken finom igazán, de akit nem zavar a kissé élesztős illata, az bátran kenje hidegen is a kenyerére. A májkrémre emlékeztető ízvilága kifejezetten élvezetes, és, ha gyerekek nem fogyasztják, egy kis őrölt chilivel csípőssé is tehetjük. Persze, ha melegszendvicsként végzi, a rajta lévő sajt miatt már lakto-vegává változik.

A húsvéti sonka főzése

A húsvéti sonka főzése

A sonka főzésénél néhány dologra oda kell figyelnünk. Egész darabot csak nagy család számára főzünk, de ez az eljárás darabolt sonkához és füstölt tarjához is használható.

__________________

__________________

 



 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 636 vendég és 5 tag böngészi

  • szepyke
  • Takiapu
  • anita7676

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!