Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Receptek  //  Technikák, praktikák és egyebek  //  Vigyázz, kész, ragassz!
Kifőztük Gasztromagazin

Vigyázz, kész, ragassz!

2013. október 09.
Vigyázz, kész, ragassz!

Hozzávalók

 • .

Elkészítés

 1. Hazánkba is betörtek a dekortapaszként elhíresült “washi tape-ek”, azaz a mintás, rizspapír alapú ragasztószalagok. Ezekről a szalagokról azt érdemes tudni, hogy kézzel könnyen téphetők, rengeteg színben, különböző mintákkal és többféle vastagságban kaphatók.
  Gyenge kötőerejű ragasztós oldaluk miatt - a papír és a fal kivételével - a legtöbb felületről könnyen és nyom nélkül eltávolíthatók, vagyis tökéletesek szezonális dekoráció készítéséhez.

  Húsvét közeledtével csíkozhatunk ablakunkra hímes tojást, vagy előkereshetjük egy nyuszis keresztszemes minta alaprajzát, és vidám ajtódekorációt varázsolhatunk otthonunkba, a képen látható módon. Én egy szív alakú mintát raktam fel a falamra, nézzétek csak, milyen jól mutat! Ha ti is falra ragasztjátok, akkor előtte feltétlen ellenőrizzétek, hogy nem szedi-e le a festéket, mert a többször átfestett falakon ez előfordulhat! Ebben az esetben a dekorációt eltávolítva minden addigi örömöt feledtet a bosszúság, hogy újra kell glettelni és festeni az adott falrészt. Bátran alkalmazhatjátok az ötletet viszont ajtón, ablakon, csempén, vázán, széken, szekrényen, parkettán, poháron, kínáló tálon… egyszóval szinte bárhol.

  Dekorálásra fel! A megvalósult alkotásokat küldjétek el nekem, szeretettel várom az oldalamon!

  styling: Csorba Anita - http://inspiraciok.hu fotó: Rajcsányi Artúr

   

   

__________________

__________________

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!