Áfonyás muffin cukor- és gluténmentesen

Áfonyás muffin cukor- és gluténmentesen

Hozzávalók 6 db-hoz

8 dkg barnarizs-liszt

4 dkg darált mandula

1 tojás

2,2 dkg 1:4 négyszeres erősségű édesítőszer

1/2 csomag gluténmentes sütőpor (6 g)

1 dl lassú szénhidrátú „tej”

1/2 dl olaj

20 dkg áfonya

Az édesítőszert kihabosítjuk a tojással. Beleszitáljuk a barnarizs-lisztet, a sütőport, a mandulát, alaposan elkeverjük, majd hozzádolgozzuk az olajat és a „tejet”. A masszát szilikon muffinformákba adagoljuk, megszórjuk az áfonyával, és 180 fokon kb. 25 perc alatt készre sütjük. 

Tipp: darabonként 15 g szénhidrátot tartalmaz. 

https://szepsegtar.blogspot.com

 

Könyvjelzőkhöz(20)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.