Almás-sajtos tőkehal

Almás-sajtos tőkehal

Almás-sajtos tőkehal

Hozzávalók 4 személyre
4 szelet tőkehalfilé
1 kávéskanál fokhagymás só
1/2 kávéskanál őrölt fekete bors
1 nagyobb alma
1 evőkanál citromlé
15 dkg trappista sajt
a sütéshez:
kevés olaj
a tálaláshoz:
krumplipüré

A halszeleteket lecsepegtetjük, szárazra töröljük. Mindkét oldalukat megszórjuk borssal és fokhagymás sóval, majd olajjal vékonyan kikent tepsibe fektetjük. A cikkekre vágott almát a tetejükre rakosgatjuk, meglocsoljuk a citromlével, megszórjuk a reszelt sajttal. 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütjük.
Krumplipürével kínáljuk.

https://aranytepsi.blogspot.com

Bookmark(0)

No account yet? Register

A cikk címkéi:
· · · · · ·
A cikk kategóriái:
aranytepsi · Főételek, köretek · gluténmentes · hal

Nem kommentelhető bejegyzés.