Aszaltparadicsomos-szendvicskrém csírával

Aszaltparadicsomos-szendvicskrém csírával

Aszaltparadicsomos-szendvicskrém csírával

Hozzávalók

35 dkg mascarpone

8-10 db aszalt paradicsom (olajban eltett)

2 gerezd reszelt fokhagyma

1 marék póréhagymacsíra

1 marék mustárcsíra

1 teáskanál morzsolt bazsalikom

só

frissen őrölt bors

a tálaláshoz:

frissen sült zsemle vagy kalács

póréhagymacsíra mustárcsíra

A mascarponét tálba tesszük. Hozzáadjuk az olajtól le- csepegtetett, apró kockákra vágott aszalt paradicsomot, a fokhagymát és a finomra vágott csírát. Ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal, és kikeverjük a krémet. Fogyasz- tásig hűtőben tartjuk.

Tálaláskor frissen sült zsemlét vagy kalácsot és csírát kínálunk mellé.

https://konyhaninnenkertentul.blogspot.com

A Biohálóról további infóért katt ide.

Bookmark(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.