Bruschetta póréhagymacsírával

Bruschetta póréhagymacsírával

Bruschetta póréhagymacsírával

Hozzávalók 2 személyre
4 szelet baguette
4 szelet pármai sonka
6 koktélparadicsom
1 gerezd fokhagyma
1–2 marék póréhagymacsíra
olívaolaj

A paradicsomot felaprítjuk, félretesszük. A kenyereket a sütő rácsára sorakoztatjuk, olívaolajjal meglocsoljuk, és 180 fokos sütőben 8-10 perc alatt aranybarnára sütjük. A kész pirítósokat a fokhagymával bedörzsöljük.
Minden kenyérre 1 szelet sonkát helyezünk, majd ráhalmozzuk a paradicsomot és végül a póréhagymacsírát. Olívaolajjal meglocsolva tálaljuk.

https://varosikonyha.blog.hu

A Biohálóról további infóért katt ide: http://biohalo.hu/

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.