Cacciatore

Cacciatore

Cacciatore

Hozzávalók
50 dkg csirke- vagy pulykamell vékony szeletekre vágva
25 dkg csiperke
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 dl vörösbor
1 evőkanál szárított rozmaring
1 hámozottparadicsom-konzerv (400 g)
1 marék magozott fekete olajbogyó (elhagyható)
1 kávéskanál frissen reszelt szerecsendió
vaj

őrölt bors
a tálaláshoz:
petrezselyemzöld

Felhevített vajon megpirítjuk a hússzeletek mindkét oldalát, kiszedjük, félretesszük. Az apró kockára vágott vöröshagymát kevés vajon megpároljuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát, és zsírjára pirítjuk. Visszatesszük a húst, felöntjük a paradicsommal, belekeverjük a fűszereket és a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a bort és az olajbogyót, pár percig forraljuk, majd fedő alatt puhára főzzük. Petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.

https://szepsegtar.blogspot.com

Könyvjelzőkhöz(4)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.