Cajun csirkecomb vegyes zöldségekkel

Cajun csirkecomb vegyes zöldségekkel

Cajun csirkecomb vegyes zöldségekkel

Hozzávalók 4 személyre
8 nagyobb csirke-felsőcomb
60 dkg krumpli
2–3 sárgarépa
1–2 vöröshagyma
cajun fűszerkeverék
rozmaringos sült zöldség fűszerkeverék
zsiradék
1–1,5 dl víz
a tálaláshoz:
friss petrezselyemzöld

A húst alaposan megtisztítjuk. A zöldségeket megpucoljuk, felszeleteljük.
Közepes tepsit vékonyan kikenünk zsírral, beleszórjuk a zöldségeket. Gazdagon megszórjuk a rozmaringos sült zöldség fűszerkeverékkel, közben meg-megrázzuk a tepsit, hogy mindenhová egyenletesen jusson belőle. A húsokat egyenként fűszerezzük a cajun fűszerkeverékkel, majd a zöldségágyra tesszük. Aláöntjük a vizet, és a sütőedényt lefedjük. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 50-60 percig pároljuk az ételt. Ha már minden puha, a hőfokot magasabbra véve, fedő nélkül megpirítjuk a tetején lévő combokat. Tálalás előtt petrezselyemzölddel díszíthetjük.

https://katakonyha.blogspot.com

A fűszerekről egyéb infóért katt ide: http://www.fuszeresz.hu/

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.