Cézár panini

Cézár panini 

Hozzávalók

tortillalap

római saláta

sült vagy rántott csirkemell

kígyóuborka

parmezánforgács

az öntethez:

2 tojássárgája

1 teáskanál dijoni mustár

5–6 evőkanál olívaolaj

1 kisebb gerezd fokhagyma

1 szardellafilé

3 evőkanál reszelt parmezán

1/2 citrom kifacsart leve

őrölt fehér bors

 

Az öntethez a tojássárgáját és a mustárt kézi robotgéppel verni kezdjük, közben vékony sugárban hozzácsurgatjuk az olívaolajat. Belekeverjük az összenyomott fokhagymát, a szardellát, a parmezánt és a citromlevet, ízesítjük sóval és borssal.

A tortillalapot megkenjük az öntettel, felszeletelt római salátát, csirkemellcsíkokat és szeletelt uborkát halmozunk rá, végül megszórjuk parmezánforgáccsal. Az alsó és a felső oldalát behajtjuk, végül becsomagoljuk. A paninisütőben 2 perc alatt ropogósra sütjük, és azonnal tálaljuk.

http://szotyimuvek.blog.hu 

A Russell Hobbs Cook&Home 3-in-1 paninisütőről további infóért katt IDE.

 

 

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.