Croque monsieur borsóhajtással

Croque monsieur borsóhajtással

Croque monsieur borsóhajtással

Hozzávalók 2 szendvicshez
4 szelet baguette
1 dkg vaj
1 dkg liszt
1 dl tej
2 marék reszelt cheddar sajt
2 szelet sonka
1 marék borsóhajtás

A vajat felolvasztjuk, közben másik edényben megmelegítjük a tejet. A vajba kézi habverővel belekeverjük a lisztet, majd apránként hozzáöntjük a tejet, közben keverjük, hogy csomómentes krémet kapjunk. Forrásig melegítjük, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a cheddar 2/3-át.
A kenyérszeleteket kicsit megpirítjuk, kettőt megkenünk a sajtos mártással. 1-1 szelet sonkát helyezünk rájuk, majd befedjük a másik 2 szelet kenyérrel. A tetejüket ismét megkenjük a mártással, megszórjuk a maradék sajttal. Tepsire tesszük, és 180 fokos sütőben 12-15 perc alatt aranybarnára sütjük. Borsóhajtással megszórva tálaljuk.

https://varosikonyha.blog.hu

A Biohálóról további infóért katt ide: http://biohalo.hu/

Könyvjelzőkhöz(1)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.